• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.07.2023

19:00

Nova petarda na Marakani! Posle Fiorentine i Voša popila pet komada!  (VIDEO)

Starsportphoto

Crvena zvezda

Nova petarda na Marakani! Posle Fiorentine i Voša popila pet komada! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Vojvodinu 5:0 (2:0) na startu još jedne superligaške sezone.

Pukla je nova petarda na Marakani. Posle Fiorentine, srpski šampion je i Novosađanima, koji su, to mora da se povuče, od 23. minuta igrali sa igračem manje isporučili pet komada. 

Dva gola Krasoa, Lučić i Bukari, uz autogol Milosavljevića, trenuci su koji će Novosađani pokušati što pre da zaborave...

CRVENA ZVEZDA - VOJVODINA 5:0 (2:0)

Stadion: Rajko Mitić.

Sudija: Aleksandar Živković.

Strelac: Kraso u 12. iz jedanaesterca i 52, Milosavljević u 45. minutu (autogol), Lučić u 69, Bukari u 80. minutu za Crvenu zvezdu.

Žuti kartoni: Olanjinka, Bukari (Crvena zvezda),  Ivanović, Busnić, Bukinac, Čumić (Vojvodina).

Crveni karton: Busnić u 23. minutu (Vojvodina).

CRVENA ZVEZDA: Glazer, Degenek, Mijailović, Dragović (od 73. Spajić), Bukari, Kangva (od 57 Šljivić), Stamenić, Ivanić (od 71. Kabić), Mitrović (od 72. L. Nikolić), Olanjinka, Kraso (od 57. Lučić).

VOJVODINA: Carević, Bjeković, Crnomarković, Jeličić, Bukinac (od 72. Jovanović), Busnić, Nikolić (od 52. Radulović), Miletić, Milosavljević (od 46. Zukić), Vukić (od 52. Bulingi), Ivanović (od 46. Čumić).

 

UŽIVO:

DRUGO POLUVREME

90. minut - KRAJ UTAKMICE!

85. minut - Kabić koji je ušao u igru šutira, lopta odlazi preko gola.

 

80. minut - GOOOOOOOOOOOOOOOL - 5:0! Bukari, sjajan prodor, bilo je tu i slaloma u šesnaestercu Vojvodine i bum! Petarda! Fiorentina je brojala do pet, evo sad i Vojvodina!

69. minut - GOOOOOOOOOOOOL 4:0! Lučić se posle deset minuta u igri upisao u strelce. Duga lopta Stamenića, Bukari povratna i odlična reakcija mladog igrača. Mat u tri poteza.

65. minut - Snažan udarac Mitrovića posle kornera za Zvezdu. Prvotimac crveno-belih je iz voleja poslao loptu preko gola.

60. minut - Bukari je neuhvatljiv za odbranu Voše. Posle sjajnog prodora je centrirao, Lučić pokušao glavom, ali intervenisao je golman Carević, posle čega mu je ukazana pomoć.

 

51. minut - GOOOOOOOOOOOOL 3:0! Žan Filip Kraso, nastavlja seriju golovo, radiće VAR, da li je asistent Kangva bio u ofsajdu prilikom primanja lopte. Nije. Gol je priznat.

46. minut - Nastavljen je meč, a odmah šansa za Vojvodinu. Čumić, pa Bukinac sam ispred Glazera, ali izraelski čuvar mreže spasava Zvezdu.  Inače, Batak je izvršio dve izmene u poluvremenu, ušli su Zukić i Čumič, a izašli Milosavljević i Ivanović.

 

 

KRAJ POLUVREMENA

45. minut - GOOOOOOOOOOOOL 2:0! Tačnije autogol Milosavljevića. Zvezda duplira vođstvo. Kraso je centrirao iz kornera, u gužvi Milosavljević je nespretno zahvatio loptu i matirao svog golmana.

41. minut - Pokušao je Olanjinka posle akcije Krasoa, bez uspeha.

37. minut - Hrabra je Vojvodina, pokušava da iskoristi svaku priliku za kontru, ali teško je sa igračem manje. Zvezda sve opasnija.

32. minut - Bukari je večeras nezadrživ. Sam sebi je napravio stopostotnu šansu, prošao dvojicu čuvara u pšesnaestercu i šutirao, ali golman Carević je odbranio.

29. minut - Crveno-beli imaju loptu, inicijativu, pletu mrežu oko gola gostiju, Ivanić je pokušao iskosa iz šesnaesterca, ali lopta odlazi preko prečke.

Foto: Starsportphoto

 

 

23. minut - Crveni karton za Busnića, tačnije drugi žuti. U svakom slučaju Vojvodina sa igračem manje na Marakani. Igrač Vojvodine je sa leđa zaustavio Krasoa i zaslužio isključenje.

20. minut - Novi napad Zvezde koji je "mirisao" na gol. Ivanić je uposlio Bukarija, koji traljavo šutira na gol i šansa odlazi u nepovrat.

Foto: Starsportphoto

 

16. minut - Slobodan udarac za Vojvodinu, malo iskosa sa distance, Nikolić šutira, lopta ide preko gola.

12. minut - Gooooooooooool 1:0! Žan Filip Kraso postiže prvi gol i to sa bele tačke za tim Baraka Bahara u novoj sezoni

10. minut - Penal za Zvezdu! Bustić je nagazio Olanjiku u svom šesnaestercu i sudija Živković je dosudio jedanaesterac

8. minut - Prvi šut ka golu Glazera, probao je Vukić. Prvi korner za "lale", defanzivni deo crveno-belog tima brzo je otklonio opasnost.

Foto: Starsportphoto

 

5. minut - Prvi žuti karton na utakmici za Ivanovića iz Vojvodine, posle faula na Degeneku.

3. minut - Prva opasnost pred golom Carevića, Bukari je ušao u peterac gostiju, šutirao, lopta je stigla do Krasoa, koji je vratio do Bukarija. Usledio je šut pored gola. 

1. minut - Utakmica je počela, prvi su sa centra krenuli fudbaleri Crvene zvezde

TOK MEČA: 

Foto: Starsportphoto

 

 

19.55 - Jovan Kule Aćimović uručio je Aleksandru Kataiju trofej "Bora Kostić" kao nagradu za najboljeg strelca u prošloj sezone.

19.40 - Pomoćni trener Vojvodine Bojan Neziri rekao je da gosti ne dolaze sa belom zastavom na Marakanu:

- Novi trener Zvezde Barak Bahar promenio je pola sastava, za kratko vreme uspeo je da napravi velike stvari. Poštujemo ih, ali ne idemo sa strahom. Utakmice sa Zvezdom su poseban motiv i za sve naše igrače da se dokažu na pravi način pred ispunjenim tribinama - rekao je Neziri na konferencije za medije.

Foto: Starsportphoto

 

 

19.32 - Detaljno je pred prvo kolo trener Crvene zvezde analizirao ekipu Vojvodine.

- Naravno da smo gledali meč koji se igrao na Kipru, ne samo poslednju utakmicu, već nekoliko poslednjih. Vojvodina je dobar tim, rezultat koji su ostvarili nije loš, mogu i da prođu dalje. Verovatno će se braniti i na Marakani,  ali mi imamo kvalitetne igrače koji su sposobni da reše "bunker" - izjavio je Bahar uoči meča.

19.21 - Crvena zvezda nije izgubila od Vojvodine na poslednjih 19 utakmica, odnosno od maja 2016. godine.

19.00 - Dobro veče i dobrodošli na lajv blog meča Crvena zvezda - Vojvodina na portalu Informer.rs.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija