• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.08.2023

20:29

Zvezda koristi pravilo dvojne registracije - biseri se bruse u Prvoj ligi!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Zvezda koristi pravilo dvojne registracije - biseri se bruse u Prvoj ligi!

Podeli vest

Srpski šampion napravio plan razvoja za malde igrače Šljivić, Leković i Nedeljković idu u Grafičar, dok će Knežević, Mituljikić i Prucev braniti boje OFK Beograda.

Fudbalski savez Srbije ovog leta doneo je odluku da dvojne registracije u našim takmičenjima ponovo budu dozvoljene. Bila je Crvena zvezda inicijator tog pravila i čini se da će prva isto i iskoristiti. 

Kako prenosi "Mozzart sport" sportski sektor na Marakani napravio je plan za mlade igrače kako bi u narednih godinu dana dodatno napredovali. Ideja je da treniraju sa prvim timom Crvene zvezde, povremeno dobijaju šansu kod Baraka Bahara, a neophodne minute skupljaju u Prvoj ligi Srbije. 

Na spisku za dvojnu registraciju nalazi se šest imena - Nikola Mituljikić, Nikola Knežević i Jegor Prucev naredne godine nastupaće na dvojnoj registraciji u OFK Beogradu koji se prošle godine vratio u Prvu ligu. Sa druge strane, Jovan Šljivić, Stefan Leković i Kosta Nedeljković braniće boje Grafičara. 

Foto: Starsportphoto

 

Romantičari imaju visoke ambicije, ali i dobre odnose sa upraovm Crvene zvezde. Zbog toga, na Marakani su odlučili da upravo OFK Beogradu proslede tri fudbalera koja će biti od ogromne pomoći klubu sa Karaburme, a u isto vreme ostati pod ugovorom sa Zvezdom. Knežević i Mituljikić bili su ovog leta na radaru nekolicine klubova iz Superlige, ali bi time ostali bez prava nastupa u crveno-belom dresu. 

Leković, Šljivić i Nedeljković priključiće se Grafičaru i svom bivšem treneru Marku Neđiću pod čijom su palicom igrali sjajno u Prvoj ligi i zaslužili šansu u prvom timu Zvezde. Dvojna registracija tako će omogućiti crveno-belima da štopera, desnog beka i vezistu koriste i u Ligi šampiona za mlade! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija