• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.08.2023

16:01

Baharova udarna igla: Sanjam gol u LŠ pred punom "Marakanom"

Starsportphoto

Crvena zvezda

Baharova udarna igla: Sanjam gol u LŠ pred punom "Marakanom"

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde, Piter Olanjinka, oduševljen je navijačima kluba iz Ljutice Bogdana i nada se da će ih usrećiti u Ligi šampiona.

Korpulentni centarfor koji je odmah pobrao simpatije "delija", oduševljen je prijemom u Beogradu i dosadašnjim izdanjima.

- Osećaj nakon mečeva protiv Fiorentine i Vojvodine je neverovatan. Igrati pred navijačima Crvene zvezde je sjajno, uživao sam na terenu. Sve je bilo kako treba. Marakana je čudesan stadion, veoma veliki. Volim ogrmone stadione, osećam se sjajno kada su prisutni navijači. Neobično je kada nisu uz nas i želimo da ih bude što više na narednim utakmicama. Iako sam nedavno došao u klub čuo sam da uz Premijum sezonsku ulaznicu navijači mogu da gledaju sve mečeve na Marakani, čak i u Ligi šampiona. Razgovarao sam sa saigračima u svlačionici i svi smo se složili da je fenomenalno bilo protiv Fiorentine, te želimo da stadion bude uvek ispunjen do poslednjeg mesta - rekao je Piter Olanjinka za zvaničan sajt kluba.

Foto: Starsportphoto

 

 

Pred Crvenom zvezdom je učešće u grupnoj fazi Lige šampiona, a Olajinki je svejedno sa kim će igrati.

- Kada je u pitanju Liga šampiona nemam želju prilikom žreba. Najkvalitetnije klupsko takmičenje u Evropi je velika scena. Moramo da se spremimo za najteže izazove. Naša očekivanja su da dobro otvorimo grupu, da se pokažemo u pozitivnom svetlu i plasiramo u sledeću fazu. U fudbalu se nikad ne zna mnogo u napred, možda opet protiv Intera postignem pogodak. Sanjam to pred punom Marakanom - kazao je.

Postigao je Nigerijac četiri gola u fazi priprema, a kao najistureniji igrač u timu fenomenalno sarađuje sa Žanom Filipom Krasoom na terenu.

Foto: Starsportphoto

 

 

 - Dobro se osećam na poziciji centarfora. Volim da igram na bilo kojoj poziciji u napadu. Fokusiran sam na cilj i komunikaciju sa saigračima i trenerima. Upravo oni čine da se osećam sve bolje iz dana u dan. Nadam se da ću nastaviti sa dobrim igrama. Osećam se odlično uz Krasoa na terenu. Brzo smo postali prijatelji, a usput smo i cimeri. Puno razgovaramo i trudimo se da se što bolje razumemo na terenu. Takođe, pratimo instrukcije stručnog štaba. Mnogo je lako igrati u tandemu sa Krasoom - rekao je Olajinka.

Barak Bahar, trener crveno-belih, uživa veliko poštovanje od strane nekadašnjeg napadača Slavije iz Praga.

- Sjajno je raditi sa trenerom Barakom Baharom. Mnogo je lepo pričati sa njim, jer vam daje samopouzdanje i motiviše vas do krajnjih granica. Profil je trener sa kakvim volim da radim. Iza nas je neverovatan period i odlične utakmice. Trudimo se da se adaptiramo, da narastemo i da budemo spremni za ovu sezonu i da budemo spremni za Ligu šampiona - zaključio je Olajinka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)
Live TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)

Ako postoji istorijski momenat kao prekretnica u istoriji jedne države, to je bio 5. oktobar. Slobodan Milošević se putem državne televizije obratio naciji. Nakon 5. oktobra okrenuta je nova stranica politike Srbije. 24 godine kasnije nameće se pitanje da li nam je trebao taj 5. oktobar! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su advokat Dragoljub Tomašević, Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija" i bivši načelnik odeljenja za krvne delikte Žarko Popović.

05.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija