• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.08.2023

15:57

Nova ubedljiva pobeda! Zvezda deklasirala Napredak

Starsportphoto

Crvena zvezda

Nova ubedljiva pobeda! Zvezda deklasirala Napredak

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Napredak iz Kruševca rezultatom 4:0 u meču drugog kola Superlige Srbije.

 

Crvena zvezda-Napredak 4:0

Golovi: Kraso (4,71), Bukari (35), Mijailović (37)

Žuti kartoni: Mršić (49)

Stadion: Rajko Mitić

Sudija: Nikola Đorđević

Crvena zvezda: Glazer – Degenek, Dragović(Od 58 Milutinović), Rodić – Bukari, Mijailović(Od Šljivić), Stamenić, Mitrović(Od 71 Azarov) – Lučić(Od 58 Nedeljković), Olanjinka, Kraso(Od 81 Kangva).

Napredak: Bajić – S. Jovanović, Đeković, Mršić, Prijović – Putinčanin(Od 46. Jović), Tomić (OD 67 Krstić)– Nenadović(Od 74. Nenadović), Stoiljković(Od 46. Stanojlović), Vukajlović - Ljubomirac(Od 67. Jovanović).

UŽIVO:

KRAJ UTAKMICE

85. minut - Pao je Bukari u šesnaestercu, nakon VAR provere odlučeno je da penala nije bilo

80. minut - Opao je ritam meča

71. minut - Kakav pogodak Žana Filipa Krasoa. Odlično je primio loptu, nakon par finti, uputio je izuzetno precizan šut za 4:0

64. minut .- Odličan pokušaj Napretka, vrlo dobar šut Nenadovića, ali brani Glazer.

55. minut - Pokušao je Olanjinka iz okreta, ali samo korner za Crvenu zvezdu

51. minut - Nakon VAR provere ustanovljeno je da nije u pitanju penal pošto je prekršaj ipak bio van šesnaesterca, tako da je dosuđen slobodan udarac za crveno-bele

49. minut - Dosuđen je penalza Crvenu zvezdu, nakon što je Mršić napravio faul nad Lučićem i dobio žuti karton.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme

Kraj prvog poluvremena

45. minut - Ubacio je Bukari, nakon toga je pokušao Kraso, ipak izborio je samo korner.

37. minut - Odlčno je sa 20-tak metara šutira Mijalović, ovaj šut je bio neuhvatljiv za Bajića

35. minut - Vladimir Bajić je napravio veliku grešku, to je iskoristio Osman Bukari i pogodio za 2:0.

32. minut - Slobodan udarac za Napredak, solidno je centrirao Tomić, ali centaršut mu je blokiran

29. minut - Pokušao je Lučić, ipak sapleo se u šesnaestercu

20. minut - Četiri kornera zaredom je imao Napredak, ipak nisu uspeli da isk

18. minut - Odlična intervencija Glazera!

15. minut - Napravljen je faul nad Olanjinom! Prekršaj je izveo Kraso. On je ubacio loptu u šesnaesterac, ipak dobro je intervenisao Mršić

12. minut - Dobio je Bukari loptu po desnoj strani, šutirao je kada je došao u šesnaesterac, ipak lopta je otišla daleko iznad gola

9. minut - Dobro je Stamenić iskoristio pas Lučića, prevario je jednog protivničkog igrača, zatim je šutirao, ali lopta je blokirana, ipak Zvezda je dobila prvi korner na meču.

7. minut - Prva šansa za Napredak! Probao je Stojiljković da ugrozi Crvenu zvezdu, ali njegov pokušaj je otišao pored gola. 

4. minut -  Žan Filip Kraso se latio odgovornosti koji je loptu poslao po sredini, protivnički golman nije dobro procenio situaciju i Zvezda je povela sa 1:0.

2. minut - Dosuđen je jedansteareac za Crvenu zvezdu nakon faula nad Mitrovićem.

1. minut - Utakmica je počela

16.32 - Dragan Perišić: Posle prvog, neočekivanog poraza na našem terenu, gostujemo Crvenoj zvezdi. Ono što je sigurno, motiv neće izostati. Znamo šta treba da uradimo, kako bi se na kvalitetan i organizovan način pokazali našu snagu. Analizirali smo ekipu Crvene zvezde i jasno uvideli ono što rade vrlo kvalitetno, a to je konstantan pritisak na loptu, odnosno presing i na prvom mestu će nam biti kako da se odupremo tome. I na koji način da prebacimo loptu, odnosno težište igre iza njihovih leđa

16:15 - Barak Bahar: Moj posao i posao mog stručnog štaba je to da pripremimo ekipu. Znam da su očekivanja da se u prvih 10 minuta postignu tri gola, to nas samo dodatno motiviše da napredujemo. Ne slušamo šta se priča i piše, to ne utiče previše na nas, već smo fokusirani na rad i da budemo još bolji

15.55 - Dobrodošli na naš blog posvećen meču Crvene zvezde i Napretka iz Kruševca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću
Politika

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću

Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak istakao je, sumirajući utiske od prethodne nedelje kada je boravio u poseti Srbiji i Kosovu, da je sve spremno za današnju novu rundu dijaloga na visokom nivou u Briselu i izrazio nadu da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću koja je potrebna da se dve strane približe njihovoj evropskoj budućnosti.

26.06.2024

09:44

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija