• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.08.2023

11:52

Zvezda odustala od pojačanja iz Danske, čeka se novi vezista

Starsportphoto

Crvena zvezda

Zvezda odustala od pojačanja iz Danske, čeka se novi vezista

Podeli vest

Vezista Lingvija Toči Čukvuani nije za Ligu šampiona, tako da će srpski šampion morati u potragu za novim defanzivnim vezistom.

To je procenio Marko Marin, koji je proteklih dana boravio u Danskoj, kako bi se uverio da li je mladi igrač poreklom iz Nigerije kvalitet da odmah u septembru bude u timu kad krenu mečevi u elitnom takmičenju. Prema informacijama "Mocart sporta", Marin nije bio zadovoljan onim što je video, tako da za sada crveno-beli neće kupovati vezistu danskog kluba. Ipak, nastaviće da ga prate, jer igrač ima tek 20 godina i dugoročno - mogao bi da bude rešenje za sredinu terena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tochi Phil Chukwuani (@t.chukwuani)

 

Sportski sektor srpskog šampiona u potrazi je za napadačem i defanzivnim vezistom i ideja je da obojica budu na "Marakani" pre septembra, kada će početi Liga šampiona. Na poziciji za koju je Čukvuani bio planian, trenutno nastupa Marko Stamenić. On se već dokazao i nema dileme da će biti ustaljen u timu Baraka Bahara. Međutim, na tako visokom nivou, biće mečeva u kojima Stamenić neće moći sam i kada će biti potreban još jedan igrač sličnih karakteristika. Opcije su Srđan Mijailović, mada ga Barak više koristi kao štopera, zatim Edmund Ado, na kojeg Izraelac ne računa preterano, kao i Gelor Kanga i Kings Kangva. Ni njih dvojica nisu do kraja po Barakovom ukusu, jer bi voleo igrača defanzivnijih karakteristika. 

Foto: Starsportphoto

 

Crveno-beli su ovog leta doveli sedmoricu novih igrača, ali kako stvari stoje, biće još i dolazaka i odlazaka. Osim veziste, trebalo bi da stigne i napadač, klasična devetka, sa kojom bi sarađivali Piter Olanjinka i Žan Filip Kraso. 

Kad je reč o odlascima, osim Marka Gobeljića i Slavoljuba Srnića, na koje se ne računa, mogao bi da ode i neko od mlađih igrača na kojima je moguće zaraditi ozbiljniji novac. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija