• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.08.2023

14:09

Divan gest! Zvezda saopštila lepu vest!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Divan gest! Zvezda saopštila lepu vest!

Podeli vest

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da će biti besplatan ulaz za decu starosti do 12 godina na meč četvrtog kola Superlige Srbije protiv Spartaka iz Subotice.

Želela je Zvezda da se zahvali mlaišanima i roditeljima zbog velike podrške koju njeni fudbaleri dobijaju iz meča u meč, pa je rešila da ih obraduje.

 "U znak zahvalnosti usled velike podrške od strane najmlađih zaljubljenika u 'crveno-bele' boje, sada već tradicionalno od starta sezone 2023/24. svi ulazi na istočnoj tribini najvećeg srpskog stadiona će biti otvoreni za dečake i devojčice starosti do 12 godina. Neophodno je da mališani budu u pratnji jedne odrasle osobe koje poseduje ulaznicu za meč između Crvene zvezde i Spartaka", navode iz Crvene zvezde.

Foto: privatna arhiva

 

 

Utakmica između Crvene zvezde i Spartaka biće odigrana u subotu od 20.30 časova.

Srpski šampion se trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli Superlige Srbije sa devet bodova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija