• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.08.2023

17:11

"Goreće" Arena! Zvezda objavila cene sezonskih karata za novu sezonu!

Starsportphoto

Crvena zvezda

"Goreće" Arena! Zvezda objavila cene sezonskih karata za novu sezonu!

Podeli vest

Košarkaški klub Crvena zvezda objavila je cene sezonskih ulaznica za predstojeću sezonu.

Kao što je poznato crveno-beli će se ove sezone iz hale Aleksandar Nikolić preseliti u Beogradsku arenu, gde će igrati sve svoje utakmice u novoj sezoni Evrolige i ABA lige.

Najjeftinije će biti ulaznice za nivo 400, a za njih ćete morati da platite 11.000 za one koji poseduju sezonske ulaznice od prošle sezone, odnosno 13.000 dinara oni koji nemaju.

Tribina A, B, C i D će koštati 21.000, odnosno 26.000 dinara. Parter B će koštati isto, dok će parter 4 koštati 4 hiljade dinara više.

Tu su i bela, plava i VIP loža, a najskuplja mesta će nositi naziv premium sezonske i koštaće preko 600 000 dinara.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija