• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.08.2023

19:44

Džajić iz Monaka: Zvezda nema čega da se plaši!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Džajić iz Monaka: Zvezda nema čega da se plaši!

Podeli vest

Crvena zvezda će igrati u grupi G lige šampiona protiv Mančester Sitija, Lajpciga i jang Bojsa odlučio je žreb u Monaku.

Predsednik FSS Dragan Džajić je u Kneževini kao gost UEFA i uglavnom je zadovoljan žrebom.

- Znate kako, uvek se diskutuje da li je moglo gore ili bolje. Najvažnije je da protiv svih može da se igra, čak i protiv Mančester Sitija. Zvezda nema razloga da se plaši, a šansu treba da traži protiv Lajpciga i Jang Bojsa.

Prvi čovek srpske "kuće fudbala" odgovorio je i na pitanje koliko crveno-beli mogu u ovoj grupi.

- Videćemo, ima puno dobrih igrača ali i povređenih, Zvezda je lako pobeđivala do sada, izuzev kiksa protivVoždovca ali to može da bude dobar znak. Barak je uneo dosta novina, traži najbolje od svojih igrača. Videćemo - istakao je Džajić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija