• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.09.2023

17:26

Oni su Zvezdina budućnost!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Oni su Zvezdina budućnost!

Podeli vest

Zvezda registrovala kvartet bisera za Ligu šampiona.

Uspela je Zvezda u poslednjim satima letnjeg prelaznog roka da realizuje sve ideje Baraka Bahara pošto su ugovor sa srpskim šampionom pre ponoći potpisali In-Beom Hvang, Naser Điga i Šerif Endijaea. Samim tim, trojac pojačanja stavio se na raspolaganje izraelskom stručnjaku za mečeve u Superligi Srbije, ali što je važnije i u Ligi šampiona. 

Na spisku igrača koji su registrovani za nastup u elitnom takmičenju nalazi se 23 imena. Među njima je i ponut trojac, ali tu je i četiri igrača sa takozvane B liste, odnosno, momci koji su rođeni nakon 1. januara 2004. godine. 

Jovan Mijatović je dobijao prostora kod Baraka Bahara, ove sezone upisao je četiri nastupa u Superligi Srbije, a postigao je i gol. Kosta Nedeljković nametnuo se tokom pripremnog perioda, ali je u toku sezone pao u drugi plan, ipak, na Marakani imaju velika očekivanja od talentovanog beka. Jovan Šljivić produžio je vernost crveno-belima, pokazao o kakvom se biseru radi i nagrađen je registracijom u Ligi šampiona, a pomenuti kvartet bisera upotpunjuje Andrija Maksimović. 

Reč je o momku rođenom 2007. godine koji je na startu nove sezone u Prvoj ligi Srbije zablistao u dresu Grafičara. Nije to promaklo budnom oku Baraka Bahara koji je obavio razgovor sa talentovanim igračem i najavio mu debi u prvom timu crveno-belih. Sve to uticalo je da se Maksimović nađe na spisku igrača za Ligu šampiona. 

Andrija Maksimović je u seniorski fudbal uskočio odmah nakon fantastične sezone u Kadetskoj ligi Srbije, gde je kao ofanzivni vezista postigao 29 golova na 26 utakmica. Sjajan učinak nastavio je i u dresu Grafičara gde je na četiri meča postigao isto toliko golova. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Đurđev raskrinkao Đilasovu perjanicu: Stranom plaćeniku Mariniki Tepić priviđaju se plaćene ubice države!
Politika

Đurđev raskrinkao Đilasovu perjanicu: Stranom plaćeniku Mariniki Tepić priviđaju se plaćene ubice države!

Nakon što su svi njeni napadi na ličnoj i porodičnoj osnovi na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića propali, Marinika Tepić već godinama unazad pokušava da naruši ugled aktuelnog premijera Srbije Miloša Vučevića izmišljajući njegove navodne veze sa novosadskim kriminalcima. Ti napadi su delom na ličnoj osnovi, jer Vučević voljom građana vrši funkciju koju je ona htela za sebe uz pomoć stranih ambasada, a delom su nastavak kampanje kriminalizacije rukovodstva Srbije sa ciljem destabilizacije države i unošenja nemira među građanima, izjavio je predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev.

18.06.2024

13:42

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija