• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.09.2023

14:07

Stigao je najskuplji igrač Zvezde: To nije važno! Ovde sam zbog Lige šampiona!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Stigao je najskuplji igrač Zvezde: To nije važno! Ovde sam zbog Lige šampiona!

Podeli vest

Hvan In-Bom stigao je u Crvenu zvezdu, a sa šampionom Srbije potpisao je trogodišnji ugovor.

Reprezentativac Južne Korene, koji je prethodne sezone nosio dres Olimpijakosa, zadužio je dres sa brojem 66. Prilikom promocije na "Marakani" priznao je da je malo nervozan pred medijima, ali i obradovao navijače, kaže da takav nije na terenu.

- Tamo ne osećam nervozu. Uzbuđen sam što ću predstavljati Crvenu zvezdu pred navijačima. Sinoć sam sleteo u Beograd, video sam lep grad, jedva čekam da mi se supruga pridruži - rekao je novi fudbaler Crvene zvezde.

Foto: Starsportphoto©

 

 

Učešće u Ligi šampiona razlog je dolaska u redove Zvezde. 

- Liga šampiona je jedan od glavnih razloga što sam ovde. Svi igrači to žele da igraju. Više sam nego spreman da što pre istrčim na teren i radim sa ekipom. Teško je biti u lakoj grupi, takva ne postoje. Svi su jaki, kao i Crvena zvezda. Uzbuđen sam zbog utakmica, posebno zbog one protiv Sitija. Verujem da možemo da pobeđujemo.

Foto: Starsportphoto©

 

 

 Crvena zvezda je za njega izdvojila pet miliona evra i oborila klupski rekord. Nema sumnje da očekuje da on ekspresno vrati ukazano poverenje.

- Pritisak je dobra stvar, srećan sam što sam ovde. Nije dobro kada nema pritiska. Nije bitno da li sam najskuplji igrač u istoriji Crvene zvezde. To ne menja ništa, uvek se isto ophodim prema poslu. Očekujem da dam mnogo golova i imam mnogo asistencija. Mogu da igram kao šestica, osmica i desetka. Mogu da budem bek i krilo, ako mi trener kaže da budem golman, sve će biti u redu. Važno je da imam stav. Znam da je ovo najveći klub u Srbiji i jedan od najvećih u Evropi. Da je osvojio Ligu šampiona 1991. godine. Ne mogu svi baš time da se pohvalim. Novi igrači moraju da budu ponosni zbog prošlosti. Verujem da ćemo imati dobar tim, očekujem da mi bude potrebno malo vremena da se prlagodim na nove okolnosti i sistem.

Foto: Starsportphoto©

 

 

Tek ga očekuje razgovor sa trenerom Barakom Baharom. 

- Nisam još pričao sa trenerom, očekujem da danas ili sutra imamo sastanak.  Koliko sam shvatio ja bi trebalo da spajam odbrambenu i napadačku liniju. Malo sam pričao sa Sonom oko Mančester sitija. Ako budemo želeli da napravimo dobar rezultat tamo nećemo samo da se branimo. Ovde ljudi najviše znaju o Sonu, moj najbolji prijatelj Kim je potpisao za jedan od najvećih klubova na svetu - Bajern. Naša selekcija će biti sve bolja. Volimo da predstavljamo našu zemlju. Radujemo se kada pobeđujemo i kada imako uspeha.

Poznaje neke igrače crveno-belih.

- Znam Kangvu iz Rusije, nisam igrao sam njim, ali protiv njega jesam. Radi se o dobom igraču. Pored Marina čuo sam se sa generalnim direktorom Terzićem. Upoznati ste sigurno sa tom pričom o tome da je rekao da posle pobede u Mančesteru treba da proslavimo moj rođendan.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija