• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.09.2023

19:10

Zvezda ide na pobedu ne zanima je remi! Bahar i Stamenić sigurni u sebe! (VIDEO)

Informer

Crvena zvezda

Zvezda ide na pobedu ne zanima je remi! Bahar i Stamenić sigurni u sebe! (VIDEO)

Podeli vest

Crvena zvezda će sutra od 21.00 čas odigrati prvi meč Lige šampiona protiv Mančester sitija u gostima, a trener Barak Bahar i fudbaler Marko Stamenić pucali su od samopouzdanja na pres-konferenciji.

Izraelac je pred "sedmom" silom rekao da očekuje težak meč, u kojem će Zvezda ići na pobedu, a o ekipi aktuelnog šampiona Evrope pričao je u superlativu.

- Nismo imali mnogo vremena, zbog obaveza u Superligi. Naš sledeći zadatak je Mančester siti. Svesni smo šta nas čeka, jer svi znaju kakav tim ima Mančester siti. Veliki rad je iza nas, a i ispred nas, jer ima još vremena do utakmice. Verujem u svoju ekipu - izjavio je Bahar na početku pres konferencije.

Strateg crveno-belih osvrnuo se i na reči Pepa Gvardiole, koji je o njemu, takođe, pričao biranim rečima.

- Lepo je čuti da me je Gvardiola pohvalio. Ipak, moram to da pokažem sutra, da pružimo dobru igru na terenu. Hoću da posle utakmice mogu da kažem da smo igrali hrabro i pametno i dali sve od sebe.

O sutrašnjoj utakmici je rekao:

- Neću promeniti nešto mnogo. Igraće najbolji tim, igraćemo kako smo navikli da igramo. Važno je da imamo dobar dan, da nas prati sreća, da igramo po planu kako smo zamislili. Imamo dobre igrače sa dosta samopouzdanja, a videćemo sutra hoće li novi štoper Điga biti na terenu ili ne. 

Pre njega, meč je najavio Marko Stamenić:

- Fudbal je definitivno takav, ima padova i podizanja. Iz grešaka učimo. Posle poraza u Superligi naučili smo lekcije, imamo pravi pristup, pa će tako biti i na sutrašnjoj utakmici. Mančester siti je prošle godine bio najbokji na svetu. Što se tiče nas, gledaćemo svoju igru, da vidimo kako možemo da napredujemo, zajedno nastupimo kao tim i napadnemo svi zajedno. Mi se nadamo pobedi. Ne zadovoljavamo se malim rezultatima, ni remijem. Okružen sam kvalitetnim igračima i uopšte ljudima u klubu i imamo pravo da se nadamo pobedi - istakao je prvotimac crveno-belih i dodao jednu zanimljivost:

- Pričao sam saigračima da sam igrao protiv Sitija. Najbolji način da napravimo iznenađenje jeste da se fokusiramo na utakmicu. Imamo dobre igrače koji su sposobni da naprave velike stvari. Važna je mentalna priprema, da objasnimo sebi da smo sposobni, jer smo i sami veliki klub.

UŽIVO:

19.27 - Osim Bahara, na konferenciji će prisustvovati i fudbaler Marko Stamenić.

19.20 - Mančester siti je danas odradio poslednji trening, kojem je Informer prisustvovao 15 minuta. Opširnije o tome čitajte OVDE

19.15 - Trener Mančester sitija Pep Gvardiola biranim rečima danas je govorio o Baraku Baharu, za kojeg je rekao da ga je impresionirao hrabrošću i da isti stav očekuje i na sutrašnjem meču.

19.10 - Ceo tim crveno-belih biće na raspolaganju treneru Baharu, tako da će moći u najjačem sastavu da se suprostavi "građanima".

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Vesić: Srbija nikada neće tolerisati terorizam
Politika

Vesić: Srbija nikada neće tolerisati terorizam

Srbija neće tolerisati terorizam i oštro će se obračunavati sa terorističkim grupama poput ove koja stoji iza napada koji se dogodio ispred ambasade Izraela u Beogradu, izjavio je danas ministar građevinarstva, saobraćaja i infratrukture Goran Vesić uz poruku da je važno sačuvati mir u našoj zemlji i sankcionisati one koji taj mir pokušavaju da ugroze.

01.07.2024

19:19

TV

Živimo u vremenu kad se talas ekstremizacije pojavljuje svuda! Država je efikasno odreagovala na terorizam!
Live TV

Živimo u vremenu kad se talas ekstremizacije pojavljuje svuda! Država je efikasno odreagovala na terorizam!

U Beogradu, večeras nešto pre 19 časova, uhapšena je jedna osoba u Sarajevskoj ulici. Kod nje je pronađen samostrel, sličan onom koji je korišćen u terorističkom napadu pre par dana ispred ambasade Izrela kada je povređen žandarm koji je obezbeđivao objekat. Osim samostrela, kod uhapšenog lica, pronađeni su nož, čakija i nunčake. Ovim povodom, gosti Informerovog vanrednog programa bili su karijerni diplomata Branko Branković, Nikola Belić, novinar "Politike" i Nikola Perišić iz Centra za društvena istraživanja.

01.07.2024

22:30

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Putin ne blefira, ali SAD i Zapad odbijaju da čuju šta im se poručuje! Crvene linije su pređene, Amerika rizikuje opstanak sveta!
Hoće li razum prevldati

Putin ne blefira, ali SAD i Zapad odbijaju da čuju šta im se poručuje! Crvene linije su pređene, Amerika rizikuje opstanak sveta!

Sukob u Ukrajini je već treća godina i čini se da su strane sklonije daljem eskaliranju nego okončanju. U svom godišnjem obraćanju, predsednik Vladimir Putin je upozorio zemlje NATO-a da „na kraju moraju da shvate da to preti nuklearnom sukobu, a samim tim i uništenju civilizacije" ako nastave da naoružavaju Ukrajinu i razmisle o slanju trupa. Putin je još u junu 2022. upozorio američke zvaničnike da ne šalju rakete dugog dometa u Ukrajinu, rekavši: „Udarićemo ciljeve koji još nisu pogođeni.

01.07.2024

23:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija