• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.09.2023

14:21

Nedović bacio "delije" u trans! Nikada nismo bili jači!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Nedović bacio "delije" u trans! Nikada nismo bili jači!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde trenutno se pripremaju na Kipru gde su u pripremnom meču poraženi od Makabija (112:109) nakon dva produžetka, ali iskusni as Nemanja Nedović tvrdi da crveno-beli imaju najbolji tim u istoriji kluba.

Obradovao je navijače Zvezde Nemanja Nedović, a kako i ne bi kada se pristalice srpskog kluba nadaju trofejima na domaćoj i regionalnoj sceni, dok je u Evroligi minimum četvrtfinale merilo uspeha za predstojeću sezonu!

"Mislim da ove godine imamo najbolju ekipu u istoriji Crvene zvezde, što dosta govori o našim ambicijama u Evropi, a o domaćim takmičenjima da ne komentarišem. Svi će biti na raspolaganju za početak sezone, povrede nisu ozbiljne. Radujemo se povratku svih igrača, jer nam znače za organizaciju igre." -  istakao je Nedović za "Meridiansport".

Foto: Starsportphoto

 

 

Raduje se Zvezdin as što će njegov tim imati priliku da igra sa košarkašima poput Šabaza Nejpira, Miloša Teodosića i Nemanje Bjelice. 

"Sigurno da sam jedva čekao da zaigram sa Šabazom, sa Teom sam igrao u reprezentaciji. U ovih par pripremnih utakmica nismo provodili mnogo vremena na parketu. Nadam se da ću u budućnosti imati više prilike da igram sa njim, što olakšava posao. Sa Belim sa mogo dobar prijatelj isto, njemu treba vremena da uđe u takmičarski ritam, ali kvalitet je tu i vidljiv je" -smatra Nemanja Nedović.

Crvenu zvezdu su pojačali u ovom prelaznom roku Dejan Davidovac, Marko Simonović, Miloš Teodosić, Adam Hanga, Majk Tobi, Džoel Bolomboj, Rokas Gedraitis, Šabaz Nejpir, Jago dos Santos i Nemanja Bjelica.

U penziju je otišao Stefan Marković, a crveno-beli tabor su napustili Luka Vildoza, Džon Holand, Hasan Martin, Ben Bentil, Ognjen Dobrić, Fakundo Kampaco, Filip Petrušev, Nikola Ivanović, Miroslav Raduljica i mladi Nikola Topić, koje će biti na pozajmici u Megi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija