• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.10.2023

06:40

Dudić za Informer: Neka opet bude 3:0 za Zvezdu

EPA Images

Crvena zvezda

Dudić za Informer: Neka opet bude 3:0 za Zvezdu

Podeli vest

Crvena zvezda ima odličan tim, koji predvođen Mirkom Ivanićem može da ponovi naš uspeh sa "Marakane" od pre 19 godina protiv Jang bojsa, kaže za Informer bivši fudbaler crveno-belih Milan Dudić.

Izabranici Baraka Bahara dočekaće u sredu od 21.00 (Arena 1 premijum) ekipu iz Berna u meču 2. kola grupe G Lige šampiona. Ova utakmica im je od ključnog značaja, jer im je cilj da budu treći, a uz pretpostavku da će prve dve pozicije biti rezervirane za Mančester siti i Lajpcig, jasno je da će Zvezda i Jang bojs voditi bitku za treće mesto.
Pre 19 godina u kvalifikacijama za Ligu šampiona Zvezda je pobedila na "Marakani" 3:0, a strelac jednog od golova nada se da bi i sad moglo da bude tako. 

Foto: EPA Images

 

- Ono u šta ja verujem jeste da će Bahar uspeti da nametne sistem igre koji je forsirao protiv Fiorentine (5:0) u prijateljskom meču. Hajde, sa Sitijem u 1. kolu nije mogao, jer to je ekipa koja davi svakog protivnika. Ipak, sa Jang bojsom će moći i ako uspe u prvih 15 minuta, pobeda je očekivana. Ivanić je vođa tima, svojim kretnjama u stanju je da razigra igrače oko sebe, a učestvuje i u završnici. Jako mi se sviđa Stamenić, od kojeg takođe očekujem dosta. Taj spoj gena koje on nosi i jak mentalitet moraće da dođu do izražaja, samo dok se još malo uigra. Sećam se da smo mi svojevremeno dobili ovde 3:0 Jang bojs, pa eto, uz malo sreće, mogu i sad da ponove - kaže Dudić.
Trener Bahar doveden je da napravi uspeh u Ligi šampiona i krenuo je prilično furiozno, pobeđujući i kvalitetnije od sebe. Međutim, usledili su porazi od Voždovca i Čukaričkog u Superligi, zatim i od Sitija i odjednom je stvorena loša atmosfera. Dudić je ubeđen da će to biti uskoro prevaziđeno.  
- Svi smo se na početku iznenadili koliko su se Zvezdina pojačanja dobro uklopila i kako je tim lepo izgledao na nekoliko utakmica.  Među navijačima se stvorila i euforija, ali ko se profesionalno bavi ili bavio fudbalom, zna da posle sunca dođe i kiša, a sad je nastupio neki tmurniji period. Sve će to da se reši kako vreme bude odmicalo. Već sutra se nadam boljem izdanju, samo nikako ne smeju potceniti Švajcarce - zaključio je Dudić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Beograd podržava Lajčakov proces za formiranje ZSO! Petković je preneo jasnu poruku, ovo se čeka 11 godina
Politika

Beograd podržava Lajčakov proces za formiranje ZSO! Petković je preneo jasnu poruku, ovo se čeka 11 godina

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković, zajedno sa ambasadorom Markom Đurićem, razgovarao je danas sa ambasadorima i predstavnicima zemalja Kvinte u Beogradu i predstavnikom Delegacije Evropske unije o neophodnosti formiranja ZSO, poslednjoj rundi dijaloga Beograda i Prištine, koji je nedavno održan u Briselu, kao i o političko-bezbednosnoj situaciji na KiM.

02.05.2024

14:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija