• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.10.2023

17:19

Loše vesti za Zvezdu - povredio se Osman Bukari!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Loše vesti za Zvezdu - povredio se Osman Bukari!

Podeli vest

Ofanzivac crveno-belih otpao sa spiska reprezentacije.

Dolazak Baraka Bahara na klupu Crvene zvezde dala je "novi život" Osmanu Bukariju na startu nove sezone. Brzonogi ofanzivac sjajno se snašao u svim ulogama koje mu je novi trener namenio. Postigao je dva gola u grupnoj fazi Lige šampiona, na sve to dodao jednu asistenciju i utisak je da je u najboljoj formi u taboru crveno-belih. 

Uoči meča protiv Jang bojsa na "Marakanu" su stigle lepe vesti iz Afrike. Osman Bukari dobio je nagradu za dobre igre pošto je pozvan u reprezentaciju Gane, ali sada stižu loše vesti... Tamošnji savez objavio je da krilni fudbaler Crvene zvezde neće biti na raspolaganju selektoru pošt se povredi. 

Detalji za sada nisu poznati, ali je izvesno da Bukarija neće biti na raspolaganju za prijateljske utakmice protiv Amerike i Meksika. 

Foto: Starsportphoto

 

Moglo bi to da pokvari planove i Baraka Bahara budući da Crvenu zvezdu u narednom periodu očekuju izuzetno važne utakmice, pre svega dvomeč sa RB Lajpcigom. 

Osman Bukari je ove sezone odigrao 11 mečeva za crveno-bele, postigao je pet golova i upisao četiri asistencije. Reprezentativac Gane našao se i u idealnom timu Lige šampiona za drugo kolo. Zbog svega toga, na "Marakani" se nadaju da povreda nije ozbiljnije prilike. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija