• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.10.2023

16:06

Šta se zaista desilo između Bjelice i Ivanovića? (ANKETA)

Starsportphoto

Crvena zvezda

Šta se zaista desilo između Bjelice i Ivanovića? (ANKETA)

Podeli vest

Sezona je tek počela, a Zvezda je u velikom problemu! Reprezentativac Nemanja Bjelica navodno nije povređen, kako je bilo objavljeno u prvi mah, već je crveno-bele napustio zbog sukoba sa trenerom Duškom Ivanovićem

Spekuliše se da je iskusni stručnjak u zategnutim odnosima i sa Milošem Teodosićem, a sve to uticalo je na ambijent u timu pred sutrašnje gostovanje Žalgirisu (19.00, Sport klub 1) u drugom kolu Evrolige.
Informacije u vezi sa dvojicom najiskusnijih prvotimaca za sad su na nivou nagađanja i nepotvrđenih izjava izvora, dok klupski čelnici i Bjelica i dalje ćute, a samim tim daju prostor za brojna nagađanja.

Nekadašnji NBA šampion navodno je odmah po dolasku u klub ušao u sukob sa trenerom. 

Foto: Starsportphoto

 


- Ivanović je Bjelici zamerio da se zapustio, tvrdi nekoliko beogradskih medija, pa mu je savetovao da barem tri meseca radi individualno sa kondicionim trenerom - kaže izvor blizak Zvezdi. 
Bivši igrač Fenerbahčea je to odbio, a onda se nije dugo čekalo na novi sukob. Posle samo 20 minuta jednog od poslednjih treninga, Bjelica je vidno nezadovoljan spartanskim režimom rada kod Ivanovića, napustio teren i dobacio:
- Neću više da igram za ovaj klub, doviđenja.

 

Anketa

 

Prvi čovek kluba Nebojša Čović nije uspeo da smiri situaciju. On nije bio spreman da se odrekne Bjelice koji je miljenik navijača i čiji dolazak je marketinški odličan potez. Međutim, trener Ivanović ne trpi sugestije kad je reč o sastavljanju tima i statusu prvotimaca, niti dozvoljava bilo kome da mu se meša u metode rada. Zbog toga već danima iz Zvezde nema zvaničnog saopštenja gde je nestao Bjelica i šta se dogodilo, a portparol Igor Vujčin samo je nevešto demantovao da sukoba nije bilo.
 

- Sve će biti jasnije za par dana. Ovo što se pojavljuje u medijima oko sukoba sa Ivanovićem, mnogo se spekuliše. Istina je samo jedna. Nema sukoba između Ivanovića i Bjelice. Oglasićemo se za nekoliko dana i sve će biti jasno - naveo je Vujčin.
Ugovor sa Bjelicom raskinut, a u prilog tome da reprezentativac Srbije nije povređen ide i poslednja vest da je on blizu povratka u Fenerbahče. S druge strane, sa Ivanovićevim načinom rada nije saglasan ni Miloš Teodosić, pa je i on ušao u sukob sa trenerom. Jedina razlika je što je bivši kapiten još u klubu, mada je pitanje do kada će to potrajati.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija