• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.10.2023

17:35

Zasijala Zvezdina deca: Stigle su nagrade za naporan rad, oni su naša budućnost!

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda

Zasijala Zvezdina deca: Stigle su nagrade za naporan rad, oni su naša budućnost!

Podeli vest

Momci su pokazali kvalitet i pravi odnos prema dresu Zvezde, rekao je Boris Savić.

Problema za Crvenu zvezdu nije bilo iako je Barak Bahar u osmini finala Kupa Srbije promešao karte na meču protiv Trajala - 6:0 (1:0). 

Nakon meča je pred medije izašao Baharov asistent Boris Savić koji je izneo prve utiske nakon ubedljive pobede i čestitao mladim momcima na dobroj partiji u Kruševcu. 

- Kup je specifično takmičenje. Danas teren nije bio idelan za igru, međutim mislim da je bilo jako bitno što smo postigli pogodak na vreme. Uspeli smo to da uradimo već na početku meča i da uvedemo utakmicu u mirniji tok. Posebno raduje ulazak u igru mladih fudbalera iz Zvezdine Omladinske škole, koji su debitovali. Odnos koji su prikazali je bio sjajan, stigle su nagrade u vidu pogodaka i asistencija, oni su Zvezdina budućnost - rekao je Boris Savić. 

Foto: FK Crvena zvezda

 

Jedan od trenera u crveno-belom taboru zadovoljan je jer su zasijali "biseri" srpskog šampiona. 

- Nije lako, veliki broj igrača nije nastupio na današnjem meču. Fudbaleri koji su bili na terenu su pokazali da su sa razlogom u Crvenoj zvezdi, kao i kvalitet. Uz to imali su i fantastičan odnos prema dresu koji nose, a rezultat svega toga je ubedljiva pobeda. Svakako jako bitna pobeda, pogotovo bez primljenog pogotka. Isto tako postigli smo šest golova, što je izuzetno značajno. Daje nam vetar u leđa i podiže atmosferu pred veoma bitne utakmice - podvukao je Savić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija