• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.10.2023

13:19

Pitbul razočaran radom Zvezdine uprave! Burna reakcija na smenu Ivanovića (FOTO)

Starsportphoto

Crvena zvezda

Pitbul razočaran radom Zvezdine uprave! Burna reakcija na smenu Ivanovića (FOTO)

Podeli vest

Doskorašnji košarkaš crveno-belih kratkom i jasnom porukom potkačio čelnike na Malom Kalemegdanu!

Smenjen je Duško Ivanović sa mesta trenera Crvene zvezde, mnogi su taj potez pozdravili, a među onima koji nisu nalazi se nekadašnji košarkaš crveno-belih Džon Holand!

Popularni "Pitbul", koji je trenutno pod ugovorom sa izraelskim Hapoel iz Tel Aviva, reagovao je na zvaničnu objavu na Instagram nalogu Crvene zvezde. Malo je reći da je razočaran odlukom uprave na čelu sa predsednikom kluba Nebojšom Čovićem.

Foto: AP/Photo

 

 

Holand je na objavu reagovao emotikonom čoveka koji se udara po čelu, što je jasan znak da se nimalo ne slaže sa smenom Duška Ivanovića. Iako je prošle sezone imao malu minutažu, reprezentativac Portorika očigledno je vrlo zahvalan crnogorskom stručnjaku na svemu što je za njega uradio.

Foto: printscreen/instagram

 

 

Ivanovića je na klupi zamenio grčki strateg Janis Sferopulos, kojem će biti zadatak da ekipu izvuče iz krize.

Holand je, kao što smo naveli, igrač izraelskog Hapoela, ali s obzirom na to da je tamo ratno stanje i da je sport zaustavljen, trenutno nije poznat njegov status. Nedavno je pričao da je u Izraelu preživeo pravu dramu kada je počelo bombardovanje militantske jedinice Hamas.

Trenutno sam u Izraelu. Počelo je bombardovanje i prilično je ludo, čoveče. Imali smo dosta upozorenja za sklonište, zbog kojih smo morali ući u sklonište. Ako pogledate ulice, prilično su prazne sada. Zaista, ima nekoliko ljudi, ali, da, možeš čuti bombe, osetiti ih malo, neke od njih, i jednostavno moramo ostati u skloništu u našoj sobi. Sklonište ima dvostruko staklo i čini se da imaju neku čeličnu prepreku ili nešto slično. Prilično je, prilično je jezivo, neću lagati. Ovo je zapravo drugi rat u kojem sam bio. Bio sam u Rusiji kad su napali Ukrajinu - pričao je nedavno Holand.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić: Železnička stanica Novi Sad od danas potpuno u funkciji (FOTO)
Društvo

Vesić: Železnička stanica Novi Sad od danas potpuno u funkciji (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić prisustvovao je danas puštanju u rad dela stanične zgrade Železničke stanice Novi Sad i najavio da će do kraja avgusta ili početkom setpembra biti završene sve druge stanice na brzoj pruzi između Novog Sada i Subotice, koja bi trebalo da bude puštena u saobraćaj najkasnije početkom decembra.

05.07.2024

16:30

Ministar Gašić nakon svečanosti: Srbija ceni ljude koji ulažu u svoje znanje da bi bolje služili otadžbini!
Društvo

Ministar Gašić nakon svečanosti: Srbija ceni ljude koji ulažu u svoje znanje da bi bolje služili otadžbini!

Izaslanik predsednika Republike i vrhovnog komandanta Vojske Srbije Aleksandra Vučića, ministar odbrane Bratislav Gašić, prisustvovao je danas svečanosti povodom završetka školovanja 13. klase Visokih studija bezbednosti i odbrane (VSBO) i oficira 67. klase Generalštabnog usavršavanja (GŠU) Škole nacionalne odbrane "Vojvoda Radomir Putnik" i tom prilikom je poručio da Srbija visoko ceni vredne i motivisane ljude koji ulažu u svoje znanje i obrazovanje da bi svojoj otadžbini služili bolje i marljivije, saopštilo je Ministarstvo odbrane

05.07.2024

15:50

TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)
Live TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)

Radomir Lazović iz Zeleno-levog fronta najavio je da bi deo opozicije mogao da donese alternativnu deklaraciju posvećenu obeležavanju navodnog genocida u Srebrenici. Lazović je osudio održavanje sednice Skupštine Srbije 11. jula jer je, kako kaže, to dan kada se obeležava sećanje na događaje u Srebrenici, a ne trenutak za usvajanje Svesrpske deklaracije. Na ovu šokantnu najavu reagovao je gost "Info jutra" publicista Darko Zlojutro.

05.07.2024

10:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija