• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.10.2023

17:57

Bahar pred Lajpcig: Recept za uspeh? Uvek idemo na pobedu

Informer

Crvena zvezda

Bahar pred Lajpcig: Recept za uspeh? Uvek idemo na pobedu

Podeli vest

Naš recept za uspeh je to što imamo ekipu koja uvek ide na pobedu, poručio je trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar pred gostovanje crveno-belih Lajpcigu u meču 3. kola grupe G Lige šampiona.

Ekspedicija je danas doputovala u kišni nemački grad, a utakmica će biti odigrana sutra od 21.00 čas (RTS 1) na "Red Bul Areni". Ekipa je u kompletnom sastavu, oporavi se Osman Bukari, a sa ekipom su i mladi igrači Jovan Mijatović i Kosta Nedeljković. 

Zvezda je trenutno poslednja u grupi, pošto je u 1. kolu u gostima poražena od Sitija (3:1), dok je u 2. kolu kod kuće odigrala nerešeno sa Jang bojsom (2:2).

Prema Baharovim rečima, tim uvek želi pobedu, nebitno ko je sa druge strane.

Foto: EPA-EFE/ANTHONY ANEX

 

- Fokusiran sam na utakmicu. Stisnuću prekidač i okrenuću se tome, neću misliti o Izraelu. Odgovoran sam prema klubu, prema timu, navijačima. I obećavam svim navijačima da će ekipa sutra potpuno fokusirana istrčati na teren. Moj recept za uspeh je što ekipa želi da pobedi. Igraćemo svoju igru, nećemo odstupati od svoje filozofije, pa se nadam da će to doneti dobar rezultat. Sutra ću vam otkriti sastav, a važno je da su svi zdravi - ocenio je Barak.

U poslednje vreme, Crvena zvezda je primala mnogo golova, ali Barak se nada da će odbrana sutra biti motivisana, fokusirana i da će dobro izgledati na terenu.

- Crvena zvezda jeste primila dosta golova, ali ako gledamo samo prethodnu, moglo je biti pet ili šest golova razlike za Crvenu zvezdu. Naravno, sutra će biti teško, ali pokušaćemo da uradimo sve što je do nas - ističe Bahar.

Uz prvi tim su i mladi igrači Mijatović Nedlejković i moglo bi se desiti da neki oseti šta znači igrati na krcatoj "Red Bul Areni". 

- Jovan Mijatović i Kosta Nedeljković će biti sa nama, deo su prvog tima Crvene zvezde. Dosta su napredovali i spremni su za predstojeće izazove - zaključio je Bahar.

Sa njim je saglasan i kapiten Aleksandar Dragović koji najavljuje da je tim raspoložen i da razmišlja o pobedi. 

Foto: Starsportphoto

 

- Kao i u svaku utakmicu, i u ovu ulazimo da pobedimo. Znamo da će biti teško, znamo da Lajpcig igra direktan fudbal, ali mi ćemo pokušati da pobedimo za klub i za navijače. Nisam obraćao pažnju šta Nemci pričaju o Zvezdi, fokusiran sam na nas i an naš tim. Videćemo sutra na terenu ko je bolji - jasan je Dragović. 

Nekoliko igrača Lajpciga igra za reprezentaciju Austrije, tako da ih Dragović dobro poznaje. Međutim, sutra neće biti prijateljstva.

- Ima nekoliko Austrijanaca u timu Lajpciga. Čuli smo se kad je bio žreb, čućemo se i posle utakmice. Kad je utakmica, tu nismo drugari, nemamo šta da pričamo. Tu ćemo se boriti ja za Crvenu zvezdu, oni za Lajpcig. Posle utakmice možemo da popijemo po jedan Red Bul i to je to - istiše štoper.

Odbrana Zvezde nije najbolji deo tima, ali Dragović se nada da će ceo tim uspeti da zatvori prostor ispred Glazerovog gola.

- Svaki tim ima dobre igrače. Imaju ne samo Opendu, nego i Simonsa i još neke igrače. Moraćemo ne samo mi štoperi, nego cela ekipa da trči nazad i da se brani organizovano. Neće biti lako, ali igraćemo kao tim. Imamo još četiri utakmice, pa ćemo posle toga videti na kojem mestu ćemo biti - zaključio je Dragović.

 

 

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Ovaj čovek 5 godina čeka da se osveti Zvezdi!
Fudbal

Ovaj čovek 5 godina čeka da se osveti Zvezdi!

Marko Roze pet godina čeka da se osveti Crvenoj zvezdi. Dok je bio trener Salcburga crveno-beli su mu ostavili ožiljak za sva vremena, pa ne sumnjamo da se nada da će u sredu (21.00, RTS, Arena), kao trener Lajpciga, barem malo da zaleči stare rane.

24.10.2023

13:41

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Vidovdan je najveći srpski zavet! Njegoš je prikazao njegovo lice i naličje kroz svoja najznačajnija dela! (VIDEO)
Live TV

Vidovdan je najveći srpski zavet! Njegoš je prikazao njegovo lice i naličje kroz svoja najznačajnija dela! (VIDEO)

Sutra je Vidovdan i ljudi kažu da svako od nas treba da ima svoj Kosovski boj i svoj Vidovdan, odnosno da svako od nas treba da se opredeli za svoj sistem vrednosti. Po mišljenju Makrovića, Vidovdan je naša osveštana bol. Kosovo i Vidovdan nisu cela naša istorija, ali jesu središte te istorije. Na ovu temu u emisiji "Info veče" govorio je pravoslavni publicista Vladimir Dimitrijević.

27.06.2024

22:30

Čak i da Rusija okupira celu Ukrajinu, rat se neće završiti! Dve velike sile bore se za lične interese i ni jedna neće popustiti! (VIDEO)
Live TV

Čak i da Rusija okupira celu Ukrajinu, rat se neće završiti! Dve velike sile bore se za lične interese i ni jedna neće popustiti! (VIDEO)

Mnogi analitičari prognoziraju da će naredna polovina godine biti malo mirnija od prve. Ipak, nagoveštavaju se nova ratna žarišta u svetu. O ratovima i geopolitici u emisiji "Rat uživo" govorili su Marko Matić iz Centra za odgovorne medije i prof. dr Dragan Škobalj, ekspert za energetiku. Uživo u program, putem vajber uključenja javio se i ratni reporter i novinar Igor Damjanović, kao i novinar Dejan Jelača.

27.06.2024

19:44

Kako su prodali Miloševića Hagu? Njegov čuveni govor na Gazimestanu okupio je dva miliona Srba! (VIDEO)
Live TV

Kako su prodali Miloševića Hagu? Njegov čuveni govor na Gazimestanu okupio je dva miliona Srba! (VIDEO)

Ako se vratimo u 1989. godinu, setićemo se Miloševićevog govora na Gazimestanu. Neke rečenice izvučene su iz konteksta i tako su korišćene kao navodni dokazi protiv njega na sudu u Hagu. Takođe na Vidovdan predsednik Milošević izručen je Hagu. Da li je sve to moralo i u čemu je simbolika Vidovdana kroz celu srpsku istoriju govorili su u "Info danu" Drušan Proroković i Zoran Anđelković.

27.06.2024

18:03

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Napravite domaći sok od nane! Nema ništa bolje za vrele letnje dane
Recepti

Napravite domaći sok od nane! Nema ništa bolje za vrele letnje dane

Napraviti osvežavajući sok od nane kod kuće je veoma jednostavno i idealno za vrele letnje dane. Nana, sa svojim karakterističnim osvežavajućim ukusom, može učiniti svaki napitak posebnim. Ovaj domaći sok ne samo da je zdraviji, jer možete kontrolisati količinu šećera, već je i ekonomičan.

28.06.2024

06:21

Džet set

Srbija