• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.10.2023

11:25

Emotivni govor Baraka Bahara: Ceo sat bio na video pozivu sa Izraelom

Starsportphoto

Crvena zvezda

Emotivni govor Baraka Bahara: Ceo sat bio na video pozivu sa Izraelom

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar uključio se sinoć putem "zum aplikacije" u razgovor sa igračima i trenerima mlađih kategorija Kirjat Šmone, kluba u kojem je počeo trenersku karijeru.

Čini se da je Bahar u Izraelu neka vrsta božanstva, nakon što je prošlog utorka, pred gostovanje crveno-belih Lajpcigu, skrenuo svetu pažnju na ratnu situaciju u svojoj zemlji. Izraelac je tada prvi deo konferencije posvetio dešavanjima između Izraela i Palestine, pa tek onda se fokusirao na fudbal. Kupio je simpatije cele zemlje, a motivacioni govor održao je i igračima Kirjat Šmone.

On se uključio putem "zum aplikacije" i sat vremena odgovara na pitanja mladim igračima iz kluba u kojem je počeo karijeru. Svi su ga sa pažnjom slušali, a glavni trener Donor Šanfer nije krio oduševljenje strategom srpskog šampiona.

Foto: printskirn

 

- Još na početku Baharove karijere znali smo da će daleko dogurati, zahvaljujući njegovoj zadivljujućoj i posebnoj ličnosti. On je pre svega vredna osoba, ne zaboravlja odakle je došao i ne dozvoljava uspehu da ga zaslepi. Naprotiv, što je uspešniji, to je skromniji i više želi a pruži zajednici. Ponosni smo što je Barak počeo karijeru baš u našem klubu i nemam dilemu da će mu budućnost i dalje osvetljavati lice, kao što Barak osvetljava svakog kome su potrebni njegova pomoć i podrška. Danas ne postoji bolji ambasador Izraela u svetu sporta od našeg Baraka Bahara - rekao je Šanfer. 

I kada je dolazio u Srbiju, Bahara je pratio glas da je odličan motivator, dobar govornik i da je to jedan od razloga njegovog uspeha. Štaviše, njegovi pomoćnici iz stručnog štaba oslovljavali su ga sa General, jer je i u izraelskoj vojsci držao neke motivacione govore. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija