• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.11.2023

06:50

Kakav car! Jago moli: Pomozite mi da ga nađem i nešto mu dam! (VIDEO)

Starsportphoto

Crvena zvezda

Kakav car! Jago moli: Pomozite mi da ga nađem i nešto mu dam! (VIDEO)

Podeli vest

Brazilac Jago dos Santos blistao je u dresu Crvene zvezde u pobedi protiv Bajerna u Evroligi, bio junak trijumfa, a nakon meča je zatražio pomoć u pronalaženju dečaka koji je sinoć dospeo u žižu javnosti.

Crveno-beli su posle drame savladali nemački tim sa 74:68, a tačku na meč stavio je sjajni as iz Brazila na 20 sekundi pre kraja, kada je sa više od osam metara pogodio trojku od koje je "proključala" Arena.

Ipak, od hiljade navijača jedan mališan je posebno zapao za oko gledaocima, ljudima na društvenim mrežama, ali i Dos Santosu.

Naime, Brazilac se u toku večeri oglasio na društvenim mrežama i objavio snimak na kojem traži mladog navijača Zvezde, koji sa velikom strašću i iskrenim emocijama prati utakmice voljenoig tima, jer "ima nešto da mu da". Ovaj gest je oduševio "delije" koje su odmah poručile da Jago ima veliko srce,

 

 

 

Snimak dečaka postao je viralan nakon meča, a na njegove suze niko nije ostao imun. Zvezdin plejmejker nije krio oduševljenje zbog trijumfa nad Bajernom, a pobedu je posvetio novom treneru Janisu Sferopulosu. 

- Srećan sam zbog pobede. Važno je za samopouzdanje. Sada smo svi srećni. Sutra treniramo za sledeću utakmicu. Ovo je košarka, sada sam srećan, tim je srećan, imamo više samopouzdanje. Ovo je pobeda za novog trenera - poručio je Dos Santos. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija