• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.11.2023

15:50

Bahar: U mom DNK je da idem na pobedu

Informer

Crvena zvezda

Bahar: U mom DNK je da idem na pobedu

Podeli vest

Hoćemo da pobedimo Lajpcig pred punom "Marakanom", poručio je trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar. Crveno-beli će sutra veče od 21.00 čas na svom stadionu dočekati nemački tim u meču 4. kola grupe G Lige šampiona.

Izraelac ističe da je u njegovom genetskom kodu, kao i u genetskom kodu Crvene zvezde da pobeđuju i da ga jedino to zanima. 

- Nikada ne igram na remi, uvek idem na pobedu. To je moj DNK i DNK Crvene zvezde. Pokazali smo da možemo da im damo gol, iako su favoriti. Ipak, drugačije je kad se igrad našim navijačima na "Marakani". Ovo nam je važna utakmica. Jer može da nam pomogne da se izdignemo. Nakon nje, fokusiraćemo se i na sve ostale koje slede - ocenio je Bahar.

Iza trenera Zvezde je turbulentan period, jer su mu navijači zamerili kako mu ekipa igra. Pre poslednjeg meča u Superligi, svaki igrač, ali i trener, dobio je pismo od navijača, koje je moglo da se shvati kao upozorenje da paze šta rade.

- Pričao sam sa igračima, rekao sam im da smo dobro igrali, ali da nekada to dobro nije dovoljno i da moramo da pokažemo više vatre i igramo srčanije. Rekao bih da smo tako igrali protiv Radnika, sa malo više "duše". Tako će biti i sutra - ističe Barak.

Kad je reč o taktici, nije hteo da otkriva detalje, ali poručuje da će mu tim biti spreman na svaki scenario.

Foto: Starsportphoto

 

- Možda ćemo iznenaditi protivnika taktikom, ali znate nekad pripremite nešto, pa menjate kroz deset minuta. Uvek unapređujemo i razmišljamo. Ekipa mora da bude spremna na više scenarija. Lajpcig je promenio sistem igre. Još ne znam je li se Katai oporavio od virusa, ali verujem da će biti u sastavu sutra. Videli smo da se Lajpcig teže nosi sa ekipama koje su fokusirane na defanzivu, pokušali smo to da iskoristimo i na strani, ali je Lajpcig kaznio. Balans je najvažniji. Videćemo, taktika će zavisiti od igrača koji će biti na terenu, a ne mogu sada da vam otkrijem koji će to igrači biti - kaže strateg crveno-belih.

Kad prođe meč voleo bi da zapamti trenutak kada sudija odsvira kraj, a Zvezda počne da se raduje pobedi. 

- Verujem da će interesantan trenutak za prepričavanje biti ako sudija označi kraj, a Zvezda pobedi. To bih voleo da čujem, kao i himnu Lige šampiona. Uvek je lepo čuti tu dobro poznatu melodiju - kaže Bahar.

Preživeo je Bahar tri meča bez pobede u Ligi šampiona, mada priželjkuje da sutra bude drugačije. 

- Možda je Zvezda u startu imala najtežu utakmicu, zatim Jang bojs na "Marakani", gde smo se osećali kao da smo izgubili dva boda, jer smo se nadali pobedi. Sutra verujem da moji igrači mogu mnogo. Sve utakmice su jednako za mene važne. Ne plašim se duela sa Lajpcigom. Videli ste da možemo da se nosimo sa njima. Moglo je da bude 1:1 na poluvremenu, ali bilo je 2:0. Nisu posustali ni oni, ali ni mi. Verujem u svoje igrače. Sutra će biti još bolji - Zaključio je Bahar. 

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija