• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.11.2023

13:33

Prestani da lažeš! Odmah se oglasio Šabaz Nejpir i žestoko prozvao Mesinu!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Prestani da lažeš! Odmah se oglasio Šabaz Nejpir i žestoko prozvao Mesinu!

Podeli vest

Plejmejker Crvene zvezde, Šabaz Nejpir odgovorio je treneru Milana na njegov konstataciju da hoće da se vrati u timu.

Nije tajna da Šabaz Nejpir nije u vrhunskoj formi, plejmejker Crvene zvezde ne briljira na terenu, a tako je bilo i u porazu protiv Barselone.

To je prokomentarisao i trener milanske Olimpije, Etore Mesine koji je rekao da Nejpir šalje poruke saigračima i da želi da se vrati.

- Prošle sezone sa Nejpirom smo rešili situaciju tokom sezone i osvojili prvenstvo, ali je na leto podigao ulog. Već smo otišli predaleko jer smo mu ponudili trostruko više. Mogli smo i više, a on sada šalje poruke svojim bivšim saigračima gde govori da bi se vratio. Nejpir je uspevao da razdrma tim - rekao je on.

Nije dugo trebalo Šabazu Nejpiru da mu odgovori na ovu konstataciju.

- OK, razumem. Tvoj tim nije počeo kako bi ti želeo, a nisam ni ja, ali samo prestani da me koristiš kao razlog. Trenutno se nosim sa svojim poteškoćama kao igrač, ali sam srećan što sam u Crvenoj zvezdi i biću bolji za njih. Prestanite da lažete svoje fanove da biste rešili svoje probleme - odgovorio je Nejpir.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija