• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.11.2023

16:10

KRAJ: Zvezda savladala Krku!

Starsportphoto

Crvena zvezda

KRAJ: Zvezda savladala Krku!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde u okviru devetog kola regionalne ABA lige gostuju Krki uu dvorani "Leon Štukelj".

KRKA - CRVENA ZVEZDA  67:90 (13:26, 12:15, 17:21) 

Grad: Novo Mesto

Hala: Leon Štukelj

Sudije: Tomislav Hordov, Krunoslav Peić, Vojislav Lepetić

KRKA: Hamilton, Stergar, Bobnar, Bačvić, Cerkvenik, Kazins, Jurković, Špan, Škedelj, Radovanović, Macura

CRVENA ZVEZDA: Lazarević, Teodosić, Davidovac, Mitrović, Simonović, Nejpir, Tobi, Bolomboj, Ilić, Nedović, Gedraitis, Jago

 

UŽIVO:

Četvrta četvrtina: 

KRAJ! 

39. minut - Za tri pogađa Jago Dos Santos, a potom je dva puta precizan bio i Majk Tobi, Zvezda ponovo ima +20 - 67:87!

37. minut - Pitanje pobednika je sada i definitivno rešeno, nova trojka za Zvezdu koju pogađa Majk Tobi - 63:81!

36. minut - LAZAREVIIIIIIIIIIIĆ! Trojka za Bačvića na jednoj strani, ponadali su se košarkaši Krke da mogu da uhvate poslednji voz i zakomplikuju situaciju na parketu, ali uzvraća Stefan Lazarević - 63:78!

35. minut - Novi nalet domaćih, ali sada seče Majk Tobi sa pet vezanih poena - 60:75!

Foto: EPA

 

33. minut - Nastavlja se niz Krke, samo je +12 za Zvezdu nakon poena Stregara, ali vraća trojku Stefan Lazarević - 52:67!

32. minut - Serija domaćih 7:0 i odmah tajm-autom reaguje JAnis Sferopulos, nakon dugo vremena Krka ima manje od 20 poena zaostatka, ali čini se da je pitanje pobednika u Novom Mestu rešeno - 49:64!

Treća četvrtina: 

30. minut - Crveno-beli pred poslednju četvrtinu imaju +20, prednost gostiju umanjio je Kazins pogotkom uz faul Gedraitisa - 42:62!

29. minut - SIMONOVIIIIIIIIĆ! Raspoložen je crnogorski reprezentativac koji pogađa novu trojku, ima već deset poena u trećem periodu - 39:62!

28. minut - Novi poeni za Majka Tobija na jednoj, na drugoj Jurković pogađa - 39:59!

27. minut - Raspucani su i jedni i drugi u finišu trećeg kvartala, za tri pogađa Jan Špan - 37:57!

26. minut - Uzvraća istom merom Marko Simonović na drugoj strani i vezuje pet poena. Prvo lagano zakucavanje, a potom i trojka posle asistencije Teodosića - 35:57.

25. minut - Serija 5:0 domaćih preko Stregara, vraća se Krka na "samo" -20 i odmah tajm-autom reaguje Janis Sferopulos - 32:52!

24. minut - Raste prednost Crvene zvezde, pitanje pobednika davno je rešeno. Nastavlja Luka Mitrović da razigrava saigrače, ali i ponetira pod košem sada je 27:52!

22. minut - Dominira u ovim momentima Džoel Bolomboj, sada snažno zakucavanje preko Radovanovića za +20 - 25:45!

Foto: kk crvena zvezda

 

21. minut - Sjajan potez Džoela Bolomboja pod košem Krke, naterao je ruski reprezentativac Macuru na faul i uz to pogodio. Nažalost, ne koristi dodatno slobodno bacanje - 25:43!

Druga četvrtina: 

20. minut - Vraća trojku Radovanović za kraj prvog poluvremena, Zvezda ima sigurnu prednost na poluvremenu - 25:41!

19. minut - JAGOOOOOOOO! Druga trojka za crveno-bele, namestio se Brazilac u tranziciji i pocepao mrežicu u dvorani "Leon Štukelj" - 22:41!

17. minut - Razigrali su se Marko Simonović i Stefan Lazarević koji vezuju četiri poena i donose Zvezdi maksimalnih +16 - 22:38!

16. minut - Na jednoj strani siguran je Kazins, na drugoj strani pogađa Nemanja Nedović. Tajm-autom reaguje trener domaćeg sastava - 20:34!

15. minut - "Crne minute" u oba tabora prekida Cerkvenik pogotkom za tri poena, ali vraća to na drugoj strani pod košem Majk Tobi - 18:32. 

13. minut - Serija promašaja na obe strane, muči se Zvezda u šutu za tri poena, samo jednu je pogodio Nemanja Nedović.

Foto: Starsportphoto©

 

12. minut - Seriju Crvene zvezde prekida Škedelj, Slovenac na drugoj strani faulom zaustavlja Dejana Davidovca, ali neće biti penala - 15:30!

11. minut - Na parketu je Šabaz Nejpir, sada Amerikanac razigrava Majka Tobija koji vezuje četiri poena - 13:30!

Prva četvrtina: 

10. minut - Dejan Davidovac stavlja tačku na prvu četvrtinu posle asistencije Miloša Teodosića, Zvezda ima velikih +13!

9. minut - Prekida seriju gostiju pogotkom za tri poena Hamilton, a potom i grešku Zvezdine odbrane koristi Jurković - 13:24!

8. minut - Sada Mitrović sam završava akciju pod košem, crveno-beli su naumili da pitanje pobednika reše već u prvoj četvrtini - 8:24!

7. minut - Sjajan je Mitrović pod košem, već četiri asistencija ima centar Crvene zvezde, sada je u uglu pronašao samog Tobija koji pogađa - 8:22. 

6. minut - NEDOVIIIIIIIIĆ! Evo je prva trojka za crveno-bele večeras, a potom i faul u napadu domaćina, na liniju penala ide Luka Mitrović. Siguran je bio kapiten Zvezde i dodatno uvećao prednost gostiju iz Beograda - 6:20!

Foto: Starsportphoto©

 

5. minut - Raste prednost Zvezde, četiri poena vezuje Džoel Bolomboj, ali na drugoj strani uz faul uzvraća Juri Macura - 5:15. 

4. minut - Evo ih prvi poeni za Krku večeras, ali i dalje raste Crvena zvezda pogađa Luka Mitrović iz reketa, na drugoj strani polovličan učinak Macure sa linije penala - 1:11. 

3. minut - Raste prednost Zvezde, Krka i dalje bez poena. Nedović je ubacio iz teške pozicije za dva - 0:9.

2. minut - Raspoložen na startu meča je Gedraitis, novi poeni za Litvanca nakon atraktivne asistencije Luke Mitrovića. Potom se u strelce upisuje i Nemanja Nedović sa poludistance - 0:6! 

1. minut - Utakmica je počela, odmah dobar napad crveno-belih i laki poeni za Rokasa Gedraitisa. Na drugoj strani liniju je nagazio Stergar - 0:2. 

16:12 - Crvena zvezda je u Novo Mesto stigla nakon ubedljivog poraza od Milana u destom kolu Evrolige. 

16:10 - Dobro došli na lajv prenos meča devetog kola ABA lige između Krke i Crvene zvezde. Sve detalje sa ove utakmice uživo možete pratiti uz portal Informer.rs!


Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...
NIJE DOBRO

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...

NATO je počeo da raspoređuje borbene trupe na ukrajinsko ratište. Vojnici su u uniformama i uglavnom koncentrisani u zapadnom delu zemlje, ima ih i na istoku, tik uz borbe na frontu. Vojska iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica NATO od 25. aprila pristiže u Ukrajinu. Ove trupe nisu plaćenici. Na uniformama nose zastave svojih zemalja. Ove tvrdnje Stefana Brajena, koji je obavljao posao visokog izvršnog direktora u američkoj proizvodnji naoružanja, a bio je angažovan i u izvršnim i zakonodavnim nivoima američke vlade, objavljuje „Vepons end stratedži“.

27.04.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija