• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.11.2023

18:59

Menjamo taktiku, bićemo agresivniji, pritisnućemo! Bahar otkrio deo plana za Jang bojs!

Informer

Crvena zvezda

Menjamo taktiku, bićemo agresivniji, pritisnućemo! Bahar otkrio deo plana za Jang bojs!

Podeli vest

Crvena zvezda sutra u Bernu igra meč 5. kola Lige šampiona protiv Jang bojsa

Trener crveno-belih, Barak Bahar održao je konferenciju za medije na stadionu Jang bojsa i u uvodnoj reči je istakao da ekipa mora da bude fokusirana.

- Borimo se za treće mesto, moramo da budemo fokusirani, agresivni, da shvatimo da je ovo važna utakmica - rekao je Barak Bahar.

Novinari su ga pitali za stanje Olajinke, kao i da li je gledao meč Jang bojsa protiv Ciriha za vikend.

- Olajinka je mnogo bolje, trenirao je i bolje se oseća. Odlučićemo sutra da li će startovati ili krenuti sa klupe. Gledali smo mečeve Jang bojsa, moramo da budemo spremni, jer je to dobar tim, posebno na njihovom stadionu. Tako da da, moramo da odigramo dobar meč - dodao je Bahar.

Foto: Starsportphoto

 

Prokomentarisao je i meč dva tima u Beogradu.

- Bila je to luda utakmica, ona prošla, dobro smo startovali, ali nismo dobro krenuli u drugom poluvremenu, kažnjeni smo, a završili smo sjajno. Mislim da je to najbolji fudbal koji smo igrali. Da smo igrali još 10 minuta, pobedili bismo taj meč. Nije lako na ovom stadionu, ovo je dobar meč i moramo da reagujemo u ovom okršaju.

Strateg crveno-belih je pomenuo Rodića:

- Rodić je trenirao i odlučićemo i za njega da li će startovati. Odlučili smo da promenimo taktiku, mentalno smo se promenili, želimo da budemo agresivniji, da postavimo pritisak na rivala. Sviđa mi se kako svi treniraju, znaju svi koliko je ovaj meč važan i to je jako bitno pred ovakve utakmice - ističe Bahar.

Zanimljivo pitanje usledilo je kao šlag na tortu: Kome će više odgovarati remi?

- Ne mislimo o poslednjem meču u grupnoj fazi, Jang bojs je ekipa sličnog nivoa kao i mi. Dosli smo ovde da se borimo. Borice se i oni na svom terenu, što je njihova prednost, vole da igraju presing, fleksibilna su ekipa, promenili su sistem, uveli neke novine i Zvezda mora da se adaptira na to - zaključio je Bahar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija