• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.12.2023

09:53

Nedović posle pobede mislio o Partizanu! Znam jedan tim...

Starsportphoto

Crvena zvezda

Nedović posle pobede mislio o Partizanu! Znam jedan tim...

Podeli vest

Srpski košarkaš Nemanja Nedović jedan je od najzaslužnijih za pobedu njegove Crvene zvezde nad Anadolu Efesom. Slavili su crveno-beli sa 97:83, ljubimac "delija" je postigao 23 poena, a onda je indirektno spomenuo Partizan.

Odlična partija Nemanje Nedovića u poslednjoj četvrtini bila je ključna da se crveno-beli vrate iz minusa na poluvremenu i preokrenu kompletan tok meča protiv turskog tima u svoju korist.

- Pobeda nam je bila potrebna i onda sam bio pod kočnicom. Kad je ušla prva trojka, koja je bila i pod faulom, sve je bilo lakše. Ja sam igrač trenutka, pogađam iz serija. Sferopulos mi daje svu slobodu. Potrudio sam se se da mu vratim na najbolji način - rekao je Nedović.

Sledi duplo kolo i gostovanja u Španiji Valnesiji i Baskoniji. Nedović smatra da bi ovaj meč mogao da bude prekretnica, baš kao što je isti tim bio Partizanu prošle sezone u istom periodu godine.

 

Foto: Starsportphoto©

 

 

 

- Daj Bože, znam jednu ekipu kojoj je Efes bio prekretnic - zaključio je Nedović jasno aludirajući na večitog rivala.

Opšte je mišljenje da je ključ bio u odličnoj odbrani.

- Bili smo agresivniji u odbrani. Tome su doprineli Lazić i Lazarević. Drago mi je što je Lazić vratio, tek sad se vidi koliko nam znači. Iz te odbrane su stigli laki i teški poeni, kao nagrada za uloženi trud u drugom poluvremenu - izjavio je Nedović.

Pohvalio je pulen Janisa Sferopulosa i atmosferu u Beogradskoj areni.

- Na par momenata je zaista 'grmelo'. I mi smo za to zaslužni, jer su prepoznalia uloženi trud u odbrani, dok su u napadu ulazili šutevi, koji inače nisu u košu. Ne odustajemo, imamo četiri pobede i trudićemo se da napravimo seriju - poručio je Nemanja Nedović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija