• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.12.2023

11:27

Zvezda ga se odrekla, a on cepa mreže! (VIDEO)

Instagram/printscreen youtube

Crvena zvezda

Zvezda ga se odrekla, a on cepa mreže! (VIDEO)

Podeli vest

Hvala vam za ovog momka! Tim rečima se kiparski Aris iz Limasola obratio Crvenoj zvezdi putem društvene mreže X misleći na Veljka Nikolića.

Nekadašnji mladi fudbaler crveno-belih postigao je najlepši gol u 13. kolu kiparskog šampionata. Bio je to četvrti pogodak u pobedi Arisa u gostima protiv AEL-a 4:0, ali sa nekih 25 metara iz slobodnog udarca.

 

 

Nikolić je u Aris stigao prošlog leta iz Crvene zvezde i do sad je odigrao sedam utakmica, a pored jednog gola upisao je i asistenciju. Veljko je u početku imao problem sa povredom, pa je jedno vreme bio van konkurencije, ali je bio pre toga standardan u timu zeleno-belih u kvalifikacijama za Ligu šampiona.


Aris je trenutno lider kiparske lige sa istim brojem bodova kao APOEL i Pafos, a danas u 14. kolu gostuje AEK-u u Larnaki i očekuje se da srpski fudbaler bude u prvih 11.

 

Foto: Instagram/printscreen youtube

 

 


Veljko Nikolić, koji je prošao sve mlađe reprezentativne kategorije, prešao je u Aris maltene za džabe, odnosno kako se pisalo letos "za simbolično obeštećenje".


Zbog toga su se iz Arisa setili da se posle majstorije u meču sa AEL-om zahvale Zvezdi za poklonjenog igrača.

 

Standings provided by Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija