• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.12.2023

21:03

Sferopulos napokon zadovoljan: Bitna pobeda i dobra igra!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Sferopulos napokon zadovoljan: Bitna pobeda i dobra igra!

Podeli vest

Dobra odbrana nam je pomogla, rekao je Sferopulos.

Košarkaši Crvene zvezde ubedljivo su savladali Albu rezultatom 85:71 u 14. kolu Evrolige. Izabranici Janisa Sferopulosa trijumfom nad nemačkim timom prekinuli su seriju od dva poraza i ponovo se uključili u trku za plej-of. 

- Zadovoljan sam pobedom, ali i igrom. Bili smo koncentrisani i kontrolisali meč od početka do kraja, posebno u drugom poluvremenu. Dobra odbrana u trećoj četvrtini pomogla nam je da steknemo prednost - rekao je Janis Sferopulos. 

 

Foto: Starsportphoto

 

Kod Zvezde je najefikasniji bio Nemanja Nedović sa 20 poena,  Rokas Gedraitis je dao 19, Miloš Teodosić 12, a Dejan Davidovac 10. Dvocifreni u Albi su bili Luis Olinde sa 13, Johanes Timan sa 12 i Jani Vecel sa 10 poena. 

Na tribinama Arene bilo je 17.993 navijača Zvezde.

- Hvala našim navijačima na velikoj podršci, trudimo se da budemo što kvalitetniji i da beležimo što bolje rezultate, svi ulažemo maksimum - dodao je Sferopulos.

Na pitanje o eventualnim pojačanjima u januaru, Sferopulos je dao kratak odgovor.

- Ako pronađemo igrača koji bi nam odgovarao i koji bi mogao da napravi razliku, pokušaćemo da se pojačamo, ali nećemo dovoditi igrače ako su slabiji od onoga što imamo u timu - zaključio je Grk i na kraju je dodao je još uvek neizvesno da li će Adam Hanga biti na raspolaganju za meč protiv Reala u utorak.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija