• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.12.2023

14:48

Zvezda se pojačala! Stigao snažni centar!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Zvezda se pojačala! Stigao snažni centar!

Podeli vest

Klub sa Malog Kalemegdana potvrdio ono o čemu se prethodnih dana spekulisalo.

Američki košarkaš Fredi Gilespi (26) zvanično je postao novi član Crvene zvezde!

Ovu vest potvrdili su i crveno-beli, koji su snažnom centru poželeli dobrodošlicu putem zvaničnih naloga na društvenim mrežama.

Reč je o igraču koji je od leta prošle godine nosio dres minhenskog Bajerna, a u Evroligi ima ukupan prosek od 3,7 poena i pet skokova po utakmici. Međutim, mnogo bolje partije pružao je minule sezone kod trenera Andree Trinkijerija, nego ove kod Pabla Lasa.

Gilespi je visok 208 centimetara, težak oko 110 kilograma, a školovao se na koledžima Karleton i Bajlor. Iako 2020. nije draftovan ima određeno NBA iskustvo, s obzirom da je branio boje Toronta i Orlanda, kao i razvojnog tima Memfisa.

 

 

Dolazak momka rodom iz Minesote najverovatnije znači da će uskoro uslediti i već najavljeni rastanak sa Majkom Tobijem (29). Slovenački reprezentativac nije opravdao visoka očekivanja otkako je letos stigao na Mali Kalemegdan iz Barselone, pa se očekuje da potraži novu sredinu.

Trener Crvene zvezde, Janis Sferopulos, na centarskim pozicijama može da računa još i na Džoela Bolomboja, Marka Simonovića, Ognjena Kuzmića, Luku Mitrovića i Dalibora Ilića.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija