• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.12.2023

19:44

Demantova glasine! Sferopulos: Gilespi donosi energiju, Tobi je važan igrač

Starsportphoto

Crvena zvezda

Demantova glasine! Sferopulos: Gilespi donosi energiju, Tobi je važan igrač

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos istakao je da će biti jako teško protiv Real Madrida u 15. kolu Evrolige.

"Kraljevski klub" u utorak od 19 sati biće gost crveno-belih u Štark areni, a Sferopulos ističe da njegovi igrači moraju biti spremni da se bore za svaki posed.

- Igramo protiv šampiona Evrolige, koji je ove sezone već dokazao da je prvi favorit da se plasira na fajnal for. Moramo da budemo spremni da se borimo za svaki posed. To je najvažnije - rekao je Sferopulos.

Real je vodeći na tabeli sa skorom 13-1, dok Zvezda u ovaj okršaj ulazi sa pet pobeda i devet poraza, a dan pre duela sa timom iz Madrida stigao novi centar Fredi Gilespi.

- Tražili smo opcije na tržištu, neki igrači nisu hteli da dođu, neki su hteli i jedan od najboljih koji su imali tu želju je bio Fredi, pa smo ga zato i potpisali. Od njega očekujemo da nam donese čvrstinu, energiju i dobru odbranu. Naravno, to je igrač koji dobro poznaje Evroligu. Ne verujem da će njegov dolazak uticati na igrače koji su tu, jer svako ima svoju ulogu, a on je dodatak i neko ko će nam pomoći. U Evroligi će moći da pomogne u drugom delu sezone, a što se tiče ABA lige, tu je, tako da bi u zavnosnosti od treninga trebalo da bude spreman za sledeću utakmicu - kaže Grk.

Ubrzo posle informacije da u Zvezdu stiže novi centar, pojavila se i priča da je Majk Tobi na izlaznim vratima Malog Kalemegdan.

- Majk je važan igrač za nas i veliki deo naše igre u napadu i odbrani i potrebno nam je da ima dobar dan,kako bi pomogao timu u ostvarivanju ciljeva na predstojećoj utakmici. Kako u napadu, tako i u odbrani - podvukao je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija