• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.12.2023

08:00

Tobi o budućnosti u Zvezdi: Ne slušam glasine! Znam da mogu da pomognem ekipi...

Starsportphoto

Crvena zvezda

Tobi o budućnosti u Zvezdi: Ne slušam glasine! Znam da mogu da pomognem ekipi...

Podeli vest

Slovenački reprezentativac blistao nakon pobede nad Makabijem

Prekinuli su izabranici Janisa Sferopulosa seriju poraza u Evroligi pošto su na "gostujućem" parketu u dvorani "Pionir" savladali Makabi sa 96:92. Pored sjajnog Miloša Teodosića odličan utisak ostavio je i Majk Tobi koji bi u budućnosti mogao da ponese veći teret u igri Crvene zvezde. 

- Velika i veoma bitna pobeda.  Igrali smo dobro i borili se kao tim. Teodosić je bio neverovatan, pravi mađioničar - rekao je Majk Tobi. 

Utakmica je odigrana u "Pioniru", dvorani u kojoj košarkaši Zvezde uglavnom treniraju tako da su se osećali kao kod kuće. 

- Ova pobeda može da nam da samopouzdanje što je dobro, pokazali smo da možemo sa svima. Trebalo nam je da pobedimo, ali moramo da nastavimo ovako. 

Tokom poslednjih dana šuškalo se da bi dolazak Fredija Gilespija mogao da znači odlazak Majka Tobija. Ipak, reprezentativac Slovenije ne sluša mnogo šta se priča već je fokusiran da što više pomogne ekipi na terenu. 

- Verujem u sebe, znam da mogu da pomognem timu, a i momci veruju u mene. Što se tiče mene, ne slušam mnogo glasine - podvukao je centar Crvene zvezde. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija