• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.01.2024

18:07

Sprema se spektakl u "Areni"! Zvezdini navijači izdali saopštenje - svi u crveno-belom!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Sprema se spektakl u "Areni"! Zvezdini navijači izdali saopštenje - svi u crveno-belom!

Podeli vest

Nadamo se da će svi ispoštovati dogovor, navodi se u saopštenju "delija".

Nešto više od 24 časa deli nas od drugog ovosezonskog večitog derbija u Evroligi. Crvena zvezda će u "Areni" dočekati Partizan, a budući da crno-beli odrađuju kaznu na tribinama će biti samo pristalice srpskog šampiona. 

Izvesno je da će "Arena" biti popunjena do poslednjeg mesta. Izabranici Janisa Sferopulosa imaće ogromnu podršku navijača, a oni najverniji spremili su posebnu  koreografiju za sutrašnji meč. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели KK Crvena zvezda Meridianbet (@crvenazvezdakk)

Naime, idela je da na nivou 400 svi budu obučeni u crveno, dok će na ostalim delovima dvorane svi biti u belom! 

"Veruemo da svaki zvezdaš sigurno ima crvenu majicu i da će ceo nivo 400 biti u crvenom. Za nivo 200 svako neka se potrudi da do utakmice obezbedi belu majicu ili duks, a ukoloiko baš nema belu - može i sivu. Ovo ze izazov za svakog zvezdaša i nadamo se da će svako da ispoštuje ovaj dogovor, da napravimo koreografiu koja traje tokom čitave utakmice i tako pomognemo našim igračima da pobede u derbiju", navedeno je u saopštenju najvatrenijih navijača.

Večiti derbi na programu je u četvrtak od 20 časova, crveno-beli imaju sedam pobeda nakon 18 kola, dok je Partizan deset put slavio. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija