• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.01.2024

15:55

Zvezda počela sa testiranjima pred nastavak sezone

Printscreen FK Crvena zvezda

Crvena zvezda

Zvezda počela sa testiranjima pred nastavak sezone

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde počeli su juče pripreme za nastavak sezone, a prvi korak su medicinska testiranja i pregledi u Zavodu za sport i medicinu sporta Republike Srbije na Košutnjaku.

Svi od kojih se juče očekivalo da se pojave, bili su tamo, dok će druga grupa testiranja obaviti sutra. Prema prvim izveštajima iz kluba, igrači se nalaze u dobrom fizičkom stanju. 

 

 

Glavni deo priprema počeće u sredu 10. januara, kada će se ekipa okupiti na "Maraknai" predvođenja novim trenerom Vladanom Milojevićem. 

Crveno-belče čeka težak zadatak, jer su u jesenjem delu sezone podbacili i trenutno su drugi u Superligi. Oni sami od sebe očekuju da osvoje i titulu i Kup, jer su u tome uspeli tri prethodne sezone. 

Kako bi se što bolje pripremili, otići će na Kipar 15. januara, gde će trenirati do 2. februara. Za to vreme odigraće i nekoliko kontrolnih utakmica, ali neće imati preterano jake rivale. Snage će odmeriti i sa Spartakom iz Subotice i Mladosti iz Lučana. 

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija