• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.01.2024

00:30

Sferopulos pred Baskoniju: Pristup je najvažniji!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Sferopulos pred Baskoniju: Pristup je najvažniji!

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde upozorava pred sutrašnji okršaj u Beogradskoj areni sa španskim timom u 22. kolu Evrolige (19.00).

Crveno-beli su trenutno 13. na tabeli sa skorom od devet trijumfa i 12 poraza, zbog čega imaju imperativ pobede protiv Baskonije. Ukoliko savladaju tim koji sa klupe vodi njihov bivši trener Duško Ivanović uhvatiće priključak za timovima koji se bore za plasman u top osam.

Janis Sferopulos (56) smatra da gosti iz Vitorije mogu svakome da naprave velike probleme.

- Igramo protiv tima, koji je odličan na gostovanjima i ima jako dobar skor. Ako ne budemo ušli do starta sa dobrim pristupom, neće biti kako treba. Moramo da prihvatimo da se suočavamo sa njima kao ekipom, nevezano za to ko su im najbolji košarkaši, poput Markusa Hauarda - rekao je grčki stručnjak.

On je dodao da je i pojačanje iz Filadelfije, Džavonte Smart, odradio prvi trening sa novim saigračima.

- Ovo je njegov prvi trening, sutra je prva utakmica. Verujem u njega, sjajan je igrač, ali moramo da imamo strpljenja. Biće mu potrebno vreme da se prilagodi, naročito na početku, mora da nađe ritam. Sutra ćemo da odlučimo da li će da igra, ali ima šanse, trenira i spreman je. On je odličan šuter i dobar je u odbrani, pomoći će nam u svim aspektima - naglasio je Sferopulos.

 

Пласман обезедио Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija