• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.01.2024

17:40

Zvezda ostaje i bez golmana!? Glazera želi pola Evrope!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Zvezda ostaje i bez golmana!? Glazera želi pola Evrope!

Podeli vest

Sevilja i Betis najviše zagrejani za Izraelca, postoji interesovanje i iz Premijer lige.

Po dolasku na "Marakanu" Omri Glazer dočekan je "na nož" budući da navijači nisu bili zadovoljni odlukom da se Crvena zvezda odrekne kapitena Milana Borjana. Ipak, sjajnim partijama u Ligi šampiona izraelski čuvar mreže brzo je osvojio srca "delija", a po svemu sudeći u crveno-belom dresu se neće još dugo zadržati.

Ako je verovati pisanju španskog "As-a" Omri Glazer bi na leto mogao da promeni sredinu i otisne se put španske Primere. Navodno, za golmana Crvene zvezde postoji interesovanje iz Premijer lige i Serije A, ali su u ovom momentu Sevilja i Betis najviše zagrejani da angažuju Izraelca. 

U ovom momentu dovođenju Glazera bliža je Sevilja. Velikan iz Andaluzije igra katastrofalno tokom čitave sezone, klub sprema rekonstrukciju igračkog kadra tokom leta i uveliko se traže naslednici Orjana Nilanda i Marka Dmitrovića. 

Danac i Srbin nisu uspeli da opravdaju očekivanja Sevilje i na stadionu "Sančez Pishuan" uveliko traže njihovog naslednika. Omri Glazer je u ovom momentu prvi izbor, a izaslanici Andalužana nekoliko puta su dolazili u Beograd kako bi pratili igre izraelskog reprezentitvca. 

Foto: EPAIMAGES

 

Glavna konkurencija u borbi za Glazerov potpis biće im najveći rival - Betis. Zeleno-beli se spremaju za život nakon Klaudija Brava čiji ugovor ističe na kraju sezone, a u Izraelcu vide idealno rešenje da odmeni legendarnog Čileanca. 

Omri Glazer je na "Maraknu" stigao letos u transferu teškom 1.200.000 evra, a tokom jesenjeg dela šampionata branio je na čak 26 utakmica. Posebno dobar bio je u Ligi šampiona i prema "Transfermarktu" tržišna vrednost značajno mu je skočila te bi crveno-beli u slučaju prodaje mogli i da zarade. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija