• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.01.2024

14:26

Sjajne vesti za crveno-bele: Nedović i Teodosić trenirali pred Albu!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Sjajne vesti za crveno-bele: Nedović i Teodosić trenirali pred Albu!

Podeli vest

Tandem Zvezde trenirao pred put u Berlin.

Nije uspela Crvena zvezda u skraćenom rosteru da režira veliko iznenađenje i pred svojim navijačima savlada Baskoniju. Četa Janisa Sferopulosa poražena je u triler završnici, ali ako se uzme u obzir činjenica da je Grk na raspolaganju imao samo jednog klasičnog plejmejkera drugo se nije ni moglo očekivati. 

Crveno-bele već sutra očekuje novi meč u Evroligi, ovoga puta u Berlinu budući da od 20 časova gostuju Albi, a Janis Sferopulos bi protiv nemačkog kluba mogao da računa na važnog aduta. 

Na treningu pred putovanje u Berlin u opremi su se pojavili Nemanja Nedović i Miloš Teodosić. Jasno je da bi njihov povratak bio od ogromnog značaja za crveno-bele protiv "fenjeraša" Evrolige, ali je strateg Zvezde potvrdio da Teodosić propušta gostovanje "albatrosima", dok će Nedović verovatno biti u sastavu. 

Foto: Starsportphoto

 

- Teodosić neće ići sa timom, nije spreman. Počeo je da radi individualno, ne i sa timom. Nedović će prvi put trenirati, putovaće sa ekipom, ali pred meč ćemo doneti odluku o njemu. Ne znamo da li će biti 100 odsto spreman, ali videćemo. Nikola će početi da trči ovih dana, pa ćemo videti. Idemo polako, dan za danom - rekao je Sferopulos. 

Zvezda bi u Berlinu mogla da uhvati poslednji voz za plej-of Evrolige budući da su na skoru 9-13. Doigravanje je udaljeno dva trijumfa, a prvi bi morao da dođe baš protiv Albe. Od velike važnosti je da se i Teodosić što pre vrati u rostre budući da Zvezdu u nedelju očekuje večiti derbi protiv Partizana u okviru ABA lige. 

Van sastava je još uvek Nikola Topić, a njegov oporavak očekuje se tek nakon završnog turnira Kupa Radivoja Koraća. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija