• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.01.2024

17:04

Ogromna šansa za Zvezdu! Valensija značajno oslabljena stiže u Beograd!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Ogromna šansa za Zvezdu! Valensija značajno oslabljena stiže u Beograd!

Podeli vest

Brendon Dejvis doživeo kontuziju kosti i biće van sastava nekoliko nedelja.

Upisali su izabranici Janisa Sferopulosa veliku pobedu u nedelju pošto su u četvrtom ovosezonskom večitom derbiju savladali Partizan. Vremena za slavlje nema budući da Crvenu zvezdu već sutra očekuje novi izazov u Evroligi, a ukoliko srpski šampion želi do plej-ofa pobeda protiv Valensije je obavezna.

U dobrom momentumu crveno-beli čekaju španski klub u "Beogradskoj areni", a danas je na Mali Kalemegdan stigla lepa vest. Naime, Valensija u Beograd stiže značajno oslabljena budući da Aleks Mumbru ne računa na Brendona Dejvisa. 

Iskusni centar van parketa će biti nekoliko nedelja nakon što mu je magnetna rezonanca dijagnostikovala kontuziju kosti zgloba i upalu. Mogao bi to da bude ogroman problem za Mumbrua budući da mu je Dejvis jedina klasična "petica" u sastavu, a od ranije van rostera je Bubakar Ture. Dakle, Valensija u Beograd stiže bez centra. 

Brendon Dejvis jedan je od najboljih igrača Valensije u Evroligi sa prosekom od 12,7 poena i 3,9 skokova po meču. Njegov izostanak biće ogroman problem za četu Aleksa Mumbrua, a očekuje se da njegovu ulogu preuzme Danje Iglis. 

Foto: EPAIMAGES

 

Zanimljivo, Brendon Dejvis je najbolju partiju u Evroligi ove sezone zabeležio upravo protiv Crvene zvezde. Momak koji nastupa pod zastavom Ugande je u 12. kolu ubacio 21 poen crveno-belima i sakupio šest skokova. 

Meč Crvene zvezde i Valensije na programu je u utorak od 20 časova. Dva dana kasnije četa Janisa Sferopulosa u "Beogradskoj areni" dočekuje i Barselonu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnjom olimpijadom najmlađi obeležili praznik u Lešku
Društvo

Vaskršnjom olimpijadom najmlađi obeležili praznik u Lešku

Crkvena opština Vračevska u Lešku je nakon Vaskršnje Liturgije u crkvi Uspenja presvete Bogorodice, organizovala Vaskršnju Olimpijadu gde su se deca takmičila u više kategorija najjače i najlepše jaje, najlepši crtež, a takmičili su se i u trčanju u kome su učestvovali osnovci, ali i bebe, puzeći do cilja.

05.05.2024

17:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija