• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.01.2024

18:00

Crvena zvezda bez bitnog igrača na Kupu Radivoja Koraća

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Crvena zvezda bez bitnog igrača na Kupu Radivoja Koraća

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde braniće trofej u Kupu Radivoja Koraća, ali će na tom turniru biti bez sjajnog Nikole Topića (18) koji se još uvek nije oporavio od povrede.

Mladi plejmejker crveno-belih je zadobio povredu kolena na meču sa Partizanom 4. januara.

Oporavak je tekao dobro i Topić neće morati na operaciju, pošto nije došlo do oštećenja ligamenata, a informaciju je preneo čuveni skaut i novinar "I-Es-Pi-Ena", Džonatan Dživoni.

"On se za otprilike tri do četiri nedelje vraća u punu aktivnost", naveo je Dživoni.

Skaut je preneo i da je sin nekadašnjeg košarkaša Milutina bio dobro raspoložen kada je saznao da operacija neće biti neophodna. 

Ipak, zbog rehabilitacije i pauze koju je Dživoni naveo, gotovo je izvesno da će Nikola propustiti Kup Radivoja Koraća koji se odigrava od 14. do 17. februara u Nišu.

Foto: Starsportphoto©

Topić u duelu sa Partizanom

Topić se smatra jednim od najvećih potencijala na predstojećem NBA draftu, pa su mnogi skauti iz najjače lige sveta ovih dana u Beogradu ne bi li razgovarali i pogledali proces oporavka plejmejkera Crvene zvezde.

Prema ranim predviđanjima američkih eksperata, mladi reprezentativac Srbije bi mogao završiti u Toronto Raptorsima kao šesti pik na NBA draftu ovog leta.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija