• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.01.2024

22:14

Pobedu ostavljamo iza nas, okrećemo se Barsi! Nedović jasan nakon trijumfa!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Pobedu ostavljamo iza nas, okrećemo se Barsi! Nedović jasan nakon trijumfa!

Podeli vest

Ključna je bila pobeda, poručuje iskusni šuter Zvezde.

Košarkaši Crvene zvezde zabeležili su izuzetno važnu pobedu pred svojim navijačima pošto su u 24. kolu Evrolige bili bolji od Valensije. Jedan od najboljih na parketu bio je Nemanja Nedović koji je meč završio sa 27 poena uz 6/7 za tri poena. 

Nije Nedović želeo da priča o svom učinku već je istakao koliko je trijumf nad Valensijom važan zbog ostanka u borbi za plej-of elitnog takmičenja. 

- Najvažnije je što smo pobedili, za tri dana nas čeka nova utakmica. Ovo stavljamo iza nas, spremamo se za Barselonu. Znači nam što smo slavili zbog samopouzdanja. Ključna je večeras bila odbrana - rekao je Nedović. 

Foto: Starsportphoto©

 

Crveno-beli nakon pobede nad Valensijom ima skor od 10 pobeda i 14 poraza. Sa druge strane, Španci su na 12-12. Već za tri dana Zvezdu očekuje novi izazov u elitom takmičnju pošto u "Beogradsku arenu" stiže Barselona. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija