• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.02.2024

19:00

KRAJ: Barselona slavila u Beogradu!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

KRAJ: Barselona slavila u Beogradu!

Podeli vest

Uživo pratite meč 25. kola Evrolige između Crvene zvezde i Barselone.

CRVENA ZVEZDA - BARSELONA  76:85 (17:18, 15:27, 19:19, 25:21)

Grad: Beograd

Hala: Beogradska arena

Sudije: Fernando Roča, Saulius Rakis, Krištaps Konstantinovs

Crvena zvezda: Smart, Teodosić, Hanga, Davidovac, Mitrović, Lazić, Tobi, Bolomboj, Nedović, Gedraitis, Gilespi, Dos Santos

Barselona: Da Silva, Pauli, Veseli, Brizuela, Kalinić, Satoranski, Ernangomez, Laprovitola, Parker, Naji, Jokubaitis, Para

 

UŽIVO: 

Četvrta četvrtina: 

Kraj! Trojka Nemanje Nedovića na isteku utakmice - 76:85!

40. minut - Sedam vezanih poena za Džavontea Smarta, ali prekasno se probudio Amerikanac - 73:85!

39. minut - Prelako poentira Nikolas Laprovitola - 71:81! Potom dva bacanja promašuje Jago Dos Santos, kontru Barselone seče Nemanja Nedović! 

39. minut - Trojka za Džavontea Smarta, topi se polako prednost Barselone, mora tajm-aut da zove Rožer Grimau - 71:79! 

38. minut - SMAAAAART! Sjajna odbrana, a potom i laki poeni u kontri, Zvezda je na "samo" minus 9 - 68:77. 

38. minut - Neverovatno... Promašaj Jaga Dos Santosa za tri poena, a potom su se Brazilac i Džavonte Smart, iskoristio je to Laprovitola i poentirao pod košem - 66:77. 

37. minut - Novi poen Nemanje Nedovića, ali nikako Zvezda da spusti prednost Barselona na jednocifrenu, a vremena je sve manje - 64:75. 

36. minut - Siguran je sa linije penala Jago Dos Santos - 62:73. 

35. minut - Još jedna trojka za Brizuela... Nestvarna partija za španskog reprezentativca 5/6 za tri, na drugoj strani greši Nedović - 60:73. 

Foto: Starsportphoto©

 

34. minut - Poentira Fredi Gilespi nakon ofanzivnog skoka, nakon dugo vremena crveno-beli su na samo -10 - 60:70. 

33. minut - JAGOOOOOO! Uzvraća Zvezda serijom 5:0, odmah tajm-aut Barselone nakon trojke koju pogađa Brazilac - 58:70. 

33. minut - 4:0 serija Barselone, prvo je Veseli pogodio dva penala, a potom je sa poludistance siguran Tomaš Satoranski - 53:70. 

32. minut - Sigrni poeni za Tobija nakon tajm-auta, zakucava slovenački reprezentativac, na drugoj strani faul pravi Davidovac i na liniju penala ide Jan Veseli - 53:66. 

31. minut - Divan potez Rokasa Jokubaitisa, bacio je Litvanac Tobija na kolena i potom lepo položio - 51:66! Odmah tajm-aut Janisa Sferopulosa! 

31. minut - Nesportska Veselog, ali ne koristi to Majk Tobi... Promašio je oba slobodna bacanja, posed ostaje za Zvezdu. 

Treća četvrtina: 

30. minut - BOLOMBOOOOOOJ! Silovito zakucavanje Zvezdinog centra nakon dodavanja Teodosića - 51:64! Gotova je treća deonica...

Foto: Starsport

 

30. minut - Šteta... Ne koristi Zvezda dva napada da se vrati na jednocifren zaostatak, kažnjava to Rokas Jokubaitis koji pogađa za tri, usledila je nova greška Nedovića, na liniju penala ide Ernangomez - 49:62. 

29. minut - HANGAAAAA! Gori "Arena" u ovim momentima, prvo je Nedović položio preko Parkera, a potom je mađarski reprezentativac blokirao Ernangomeza - 49:59!

28. minut - Novi poeni za crveno-bele, sada je pod košem bio siguran Rokas Gedraitis - 47:59! Tajm-aut za klupu Barselone... Živnula je Zvezda! 

27. minut - Polovičan učinak Parkera sa linije penala, na drugoj strani razigrao se Nemanja Nedović i beleži nova dva poena - 45:59!

26. minut - NEDOVIIIIIIIĆ! Potrebni su poeni Nemanje Nedovića večeras, ostao je sam šuter Zvezde i pogodio za tri - 43:58!

25. minut - Lagano poentira Adam Hanga nakon asistencije Miloša Teodosiće, ali usledila je serija Barselone preko Brizuela koji pogađa još jednu trojku - 40:58.  

24. minut - Još jedna dobra odbrana Zvezde, koriste to crveno-beli i u kontri zakucava Džoel Bolomboj - 38:51, ali kratko je trajala radost domaćih, istom merom uzvraća Nikola Kalinić. 

23. minut - Promašaj Nemanje Nedovića posle prodora, ali je sviran faul Janu Veselom. Siguran je srpski reprezentativac sa linije penala - 36:51!

Foto: Starsport

 

22. minut - Novi loš napad crvene-obeli, kažnjava to Nikola Kalinić - 34:51, odmah tajm-autom reaguje Janis Sferopulos. 

21. minut - Poeni za Džoela Bolomboja na startu drugog poluvremena, ali ne uspeva Zvezda da odbije nalet Džabarija Parkera koji vezuje četiri poena - 34:49!

Druga četvrtina: 

20. minut - Kraj prvog poluvremena, Barselonu sjajno služi šut i to je najveći krivac za veliki zaostatak Zvezde nakon dve četvrtine - 32:45!

19. minut - Nova dva penala za Zvezdu, sada je Nedović bio siguran sa linije slobodnih bacanja, ali uzalud dobra odbrana Laprotivotola pogađa za osam i po metara za tri - 32:43!

18. minut - Sjajna odbrana Rokasa Gedraitisa koji je povukao kontranapad, faulirao ga je Para i Litvanca će imati dva slobodna bacanja. Siguran je krilni košarkaš crveno-belih - 30:38. 

17. minut - Laki poeni za Jana Veselog sa poludistance, uzvraća Majk Tobi sa dva pogođena slobodna bacanja - 28:38!

16. minut - Nestvarna rola Brizuela, evo je četvrta trojka za Španca... Ne vredi ni dobra odbrana, na drugoj strani nespretan potez Majka Tobija - 26:36. 

Foto: Starsport

 

15. minut - Dobar potez Jaga Dos Santosa koji je iznudio dva slobodna bacanja i potom ih pogodio - 26:34!

14. minut - Rafalna paljba Brizuela, treća trojka za Španca, uspeva jednu da vrati Majk Tobi, slaba uteha muči se Zvezda na obe strane parketa - 24:33!

13. minut - Treći vezani promašaj za Džavontea Smarta, koristi to Brizeala i pogađa još jednom za tri poena! Barselona odjednom ima 11 poena prednosti - 19:30, tajm-aut Sferopul:osa...

12. minut - Trojka za Danija Brizuela, na drugoj strani dva promašaja Džavontea Smarta za tri poena, raste prednost Barselone u ovim momentima - 19:27!

12. minut - Serija Katalonaca na startu druge četvrtine, lako je poentirao Vili Ernangomez, ali vraća istom merom Majk Tobi - 19:24. 

11. minut - Pobegao je Rokas Jokubaitis na prvom koraku Milošu Teodosiću i polaganjem otvorio drugu četvrtinu. Greši na drugoj strani Nemanja Nedović, koristi to Brizealo u kontri - 17:22. 

Još jedan spektakl "delija" na startu druge četvrtine! Crveno-bele konfete pale su na parket "Beogradske arene", kasniće nastavak meča...

Prva četvrtina: 

10. minut - NEDOVIIIIIĆ! Evo je prva trojka za crveno-bele večeras i to u kakvom momentu, Zvezda ja na samo -1 - 17:18!

Foto: Starsportphoto©

 

10. minut - Pogađa Nemanja Nedović iz teške situacije preko Da Silve, potom i dobra odbrana crveno-belih. Imaće Zvezda poslednji napad u prvoj deonici - 14:18. 

9. minut - Pametan napad crveno-belih, Miloš Teodosić je pronašao Luku Mitrovića pod košem, siguran je krilni centar Zvezde - 12:17. Na drugoj strani poklon faul Majka Tobija koji na liniju penala šalje Da Silvu, ali Španac polovičan. 

8. minut - Prelako je Rokas Jokubaitis prošao do drugog obruča i položio preko Adama Hange... Na drugoj strani novi promašaj Crvene zvezde, ovoga puta nije bio precizan Miloš Teodosić, koristi to Parker i beleži još lakih poena - 10:17! 

7. minut - Sjajan potez Jaga Dos Santosa koji je sa košem spojio Džoela Bolomboja, centar crveno-belih raspoložen je na startu utakmice - 10:13!

7. minut - Loše je Zvezda izašla iz tajm-auta koji je tražio Janis Sferopulos, čistu loptu gubi Nemanja Nedović, a u kontri je prvi Tomaš Satoranski - 8:13!

6. minut - Još lakih poena za Jana Veselog, sada je iskusni centar ostao u mis meču prtiv Nemanje Nedovića i iskoristio visinsku prednost. Na drugoj strani nova dva promašaja Crvene zvezde - 8:11!

5. minut - Uspela je Zvezda da se odbrani od naleta Barselone, ne pogađa ua tri poena Davidovac, ali posle ofanzivnog skoka nove poene beleži Džoel Bolomboj - 8:9. 

Foto: Starsportphoto©

 

5. minut - Sam je ostao na liniji za tri poena Niolas Laprovitola i lagano pogodio, ipak, na drugoj strani brzo vraća Rokas Gedraitis - 6:9!

4. minut - Sporna situacija pod košem Barselone, pokušao je Džoel Bolomboj da poentira na isteku napada, jedan sudija svirao je faul dok je drugi signalizirao da je isteklo 24 sekunde. Nakon gledanja snimka centar Crvene zvezde ide na liniju penala i pogađa oba slobodna bacanja- 4:6. 

3. minut - Slab početak utakmice za Zvezdu, koristi to Barselona i na krilima dobre odbrane stiže do lakih poena preko Jana Veselog pod košem - 2:6. 

2. minut - Evo prvi poena za Crvenu zvezdu! U tranziciji je Jago Dos Santos napao Satoranskog, prošao do koša i potom položio pored Džabarija Parkera - 2:4! Potom dobra odbrana crveno-belih koji bi u narednom  napadu mogli da poravnaju rezultat. 

2. minut - Laki poeni za Tomaša Satoranskog koji je sa niskog posta napado Dos Santosa i pogodio pod košem - 0:4. Na drugoj strani dva promašaja Zvezde pošto za tri nisu bili precizni Branko Lazić i Gedraitis...

1. minut - Utakmica je počela, prvi napad imala je Crvena zvezda, ali loš potez Jaga Dos Santosa što koristi Džabari Parker i pogađa u kontri - 0:2. Usledio je još jedan slab napad crveno-belih, loptu u aut baca Rokas Gedraitis. 

 

Petorka Crvene zvezde za večerašnju utakmicu: Jago Dos Santos, Branko Lazić, Rokas Gedraitis, Dejan Davidovac i Džoel Bolomboj. 

Barsa meč otvara u sastavu: Nikolas Laprovitola, Nikola Kalinić, Tomaš Satoranski, Džabari Parker i Jan Veseli. 

19:51 - Desetak minuta ostalo je do početka utakmice, a "Beogradska arena" popunjena je do poslednjeg mesta! 

19:30 - Crveno-beli duel sa Barselonom dočekuju u dobroj formi budući da su u nedelju slavili protiv Partizana dok su u utorak bili bolji od Valensije. 

19:23 - Očekuje se da će tribine biti ispunjene do poslednjeg mesta, a navijači Crvene zvezde spremili su i koreografiju. 

Foto: informer.rs

 

19:05 - Dobro došli na lajv prenos utakmice 25. kola Evrolige između Crvene zvezde i Barselone. Sve detalje sa meča iz "Beogradske arene" uživo možete pratiti uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija