• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.02.2024

09:24

"Delije" u neverici, šok vesti iz Italije! Pregovaramo sa Teodosićem!

Starsportphoto

Crvena zvezda

"Delije" u neverici, šok vesti iz Italije! Pregovaramo sa Teodosićem!

Podeli vest

Košarkaš Crvene zvezde Miloš Teodosić (36) na meti je italijanskog Trapanija, a predsednik kluba Valerio Antonini "zapalio" je košarkašku javnost rekavši da su u pregovorima sa igračem koji je već igrao u Italiji.

Stigao je Miloš Teodosić prošlog leta na Mali Kalemegdan, navijači veruju i nadaju se da bi u Zvezdi mogao da završi karijeru, ali iz Italije stižu vesti koje ne idu tome u prilog.

Naime, prilično ambiciozni predsednik italijanskog Trapanija koji nastupa u Seriji A2, najavio je da želi da sa ovim timom ode u najjači rang, a da potom dovede popularnog Tea kao prvu zvezdu kluba sa Sicilije.

Pričao je Valerio Antonini za "Korijere delo Sport", rekao da se ne zadovoljava malim stvarima i obećao navijačima dolazak jednog od najboljih plejmejkera na kontinentu u ovom veku.

Foto: Starsportphoto©

 

 

- Iskreno želim da našim navijačima i gradu podarim plasman u Seriju A i već mislimo o narednoj sezoni jer nećemo da budemo nepripremljeni. Imamo već dogovor sa dvojicom veoma jakih igrača, a tu su i pregovori sa jednim srpskim košarkašem koji igra u Srbiji i koji je već bio u Italiji  - poručio je Antonini.

Na konstataciju novinara da to zvuči da se radi o Milošu Teodosiću, predsednik italinskog kluba je praktično potvrdio.

Foto: Starsportphoto

 

 

 

- Imate dobar njuh - rekao je Antonini.

Trapani je u jednoj od dve italijanske konferencije lider sa skorom od 21-1, pa je vrlo verovatno da će se već naredne sezone naći u Seriji A.

Iako mnogi smatraju da nije realno da Teo zaigra za ovaj klub, ostaje da se vidi hoće li doći do senzacionalnog transfera. Nema sumnje da Zvezda ne želi da izgubi košarkaša od kojeg mnogo toga  zavisi u igri.

Proslavljeni as 19. marta proslaviti 37. rođendan, a u karijeri je igrao za FMP, Borac Čačak, Olimpijakos, CSKA iz Moskve, L.A. Kliperse i Virtus, u kome je bio četiri godine pre dolaska u Zvezdu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija