• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.02.2024

14:31

Sferopulos priznao: Zvali smo ga u tim, ali nije bio spreman

EPA

Crvena zvezda

Sferopulos priznao: Zvali smo ga u tim, ali nije bio spreman

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde sutra (Sport klub 1 20.00) dočekuju Žalgiris u 26. kolu Evrolige, a o novom izazovu crveno-belih, kao i nesuđenom pojačanju, govorio je trener Janis Sferopulos.

Veliki broj igrača dovodio se u vezu sa Beograđanima, a jedan od najčešće pominjanih bio je kanadski centar Kem Birč (31).

Nekadašnji NBA košarkaš je izazvao veliku pažnju kada je ostao bez tima u Sjedinjenim Američkim Državama, a Sferopulos priznaje da je bio želja Crvene zvezde.

Foto: EPA

Kem Birč u dresu Toronta

Mogu da kažem šta se desilo... Mi smo hteli da ga dovedemo, ali on nije bio spreman da dođe. Pozvali smo ga pre dva meseca. On tada nije bio spreman i zato ga nismo doveli - otkrio je grčki trener.

Pomenuo je i poslednje pojačanje, Treja Tompkinsa i saopštio da iskusni Amerikanac neće biti u sastavu zbog oporavka od povrede.

Nakon toga se osvrnuo i na sutrašnjeg rivala koji igra fantastično otkako je na klupu seo bivši Partizanov trener, Andrea Trinkijeri.

Foto: Starsportphoto©

Trinkijeri i Butkevičijus

Sferopulos kaže da će ključ biti u jakoj odbrani i da će njegovi igrači morati biti koncentrisani tokom čitavog susreta.

- Žalgiris je slavio u tri od poslednje četiri utakmice. Moramo biti skoncentrisani i moramo igrati dobru odbranu. Iz nje ćemo kontrolisati ritam utakmice. Što se tiče napada, moramo da igramo pametno jer je u pitanju tim koji igra u drugačijem sistemu. Moramo biti pametni i uzeti sve što nam utakmica da - objasnio je trener crveno-belih.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17