• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.02.2024

06:20

Mitrović jasan: Dobar pristup od starta je ključan! (VIDEO)

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Mitrović jasan: Dobar pristup od starta je ključan! (VIDEO)

Podeli vest

Odbrana je bila dobra protiv Čačka od samog starta, a kada je napad proradio nije bilo problema, objašnjava košarkaš Zvezde.

Plasirala se Crvena zvezda u finale Kupa Radivoja Koraća i večeras od 21 čas imaće priliku da odbrani trofej osvojen prošle godine. Crveno-beli su u polufinalu bili bolji od Čačka 94 sa 87:52, a jedan od najboljih u sastavu Janisa Sferopulosa bio je Luka Mitrović. 

- Dobar pristup od samog starta je bio ključan za ovakvu utakmicu. Bili smo apsolutni favoriti, oni nisu imali šta da izgube, rizikuju... Imali smo otvorene šuteve na početku koje nismo pogodili, uvukla se nervoza, ali čim smo pogodili nije bilo problema. Odbrana je bila dobra tokom čitavog meča, a kada je napad proradio sve je bilo rešeno - rekao je Mitrović. 

Nakon pobede nad Čačkom 94 navijači su bili jasni i tražili trofej Kupa. Nadaju se mnogi susretu protiv Partizana, ali Mitrović smatra da Vojvodina može do iznenađenja protiv crno-belih. 

- Naravno da smo pratili. Vojvodina je klub iz mog rodnog grada, vredno rade i dobro igraju što su pokazali protiv Mege. 

Zadovoljan je povremeni srpski reprezentativac zbog činjenice da ekipe širom zemlje igraju sve bolje, posebno u Vojvodini budući da su na prva tri mesta u Košarkaškoj ligi Srbije - Vojvodina, Spartak Subotica i Vršac. 

- Ne pratim toliko KLS osim površno, rezultate i tabelu, ali je evidentno da se nivo košarke podigao, to je dobro. U drugim mestima se igra bolja košarka, klubovi su se finansijski digli, to je od ključnog značaja ako želite kvalitet i rezultate. To me raduje i nadam se da neće biti kratkog daha - objasnio je košarkaš Crvene zvezde. 

Čačak se dobro držao protiv crveno-belih, a Hercegovac iz Gajdobre protiv Partizana. Ističe Mitrović da su sve ekipe pokazale kvalitet i zasluženo stigle do završnice Kupa Radivoja Koraća. 

- Imam poštovanje za sve ekipe koje su došle ovde, pokazalo se da su zasluženo došli u Niš. Momci vredno treniraju i žive za ovakve utakmice. Svima treba odati priznanje, posebno Hercegovcu koji je iz ranga niže, a pružio je dostojan otpor Partizanu - podvukao je Mitrović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost
Ljubimci

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost

Biranje kućnog ljubimca uvek je velik izazov jer u obzir treba uzeti mnogo faktora hoće li pas živeti u kući ili stanu, s decom ili mirnijim penzionerima, treba li mnogo vremena i strpljenja da ga dresirate, koliko će dlake gubiti i na kraju koliko će uopšte dugo živeti?

27.04.2024

06:21

Džet set

Srbija