• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B.O.

29.02.2024

12:09

Zvezda dobila paklenu konkurenciju! Kalinića želi italijanski velikan!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Zvezda dobila paklenu konkurenciju! Kalinića želi italijanski velikan!

Podeli vest

Virtus sa ogromnim planovima ulazi u narednu sezonu, a sve u cilju što skorijeg dobijanja A licence Evrolige.

Nedavno je u jednom podkastu prvi čovek Crvene zvezde - Nebojša Čović, otkrio da srpski šampion uveliko pregovara sa Nikolom Kalinićem. Našem proslavljenom reprezentativcu ugovor sa Barselonom ističe na kraju sezone, ponude za produžetak saradnje neće biti, a Španci tvrde da je Kalinić izuzetno raspoložen za treći povratak na Mali Kalemegdan. 

Ipak, nešto drugačije vesti stižu iz Italije budući da je za usluge iskusnog krila zainteresovan Virtus. Velikan iz Bolonje igra sjajno ove sezone, ambicije čelnika kluba su porasle i sprema se spektakularno leto. Navodno, Virtus želi da ubedi Evroligu da su vredni "A licence" i stalnog učešća u elitnom takmičenju, a kao najbrži put ka ostvarnu tog cilja vide formiranje moćnog sastava za narednu sezonu.

Jedan od ključnih poslova mogao bi da bude i Nikola Kalinić, ali tu neće biti kraj ambicioznom projektu Virtusa. Trener Luka Banki uspeo je da izdejstvuje dolazak Andrejsa Gražulisa koji igra spektakularnu sezonu u dresu Trenta i u Evrokupu beleži 12,3 poena i 5,4 skoka po meču. Saradnja sa njim je, navodno, dogovorena, a sada se čeka samo ozvaničenje posla. 

Foto: profimedia

 

Ali... To je samo početak budući da mediji iz Bolonje prenose kako su na radaru Virtsa još - Ajzea Kenan, Karsen Edvards, Džejlen Handsen, Džon Braun i Džoš Nibo! 

Spremaju se u Virtusu za promenu sastava koja ih očekuje tokom leta budući da ugovor ističe Džonu Mikiju, dok se nadaju da bi paraf na višegodišnju saradnju mogao da stavi Ife Lundberg. Situacija je slična sa Danijelom Heketom, ali je izvesno da klub napušta Tornike Šengelija. 

Reprezentativac Gruzije je dobio faraonsku ponudu iz Panatinaikosa i bilo bi pravo čudo ukoliko naredne sezone ne bi zaigrao u Atini. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija