• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

01.03.2024

11:18

Spajić gospodski: Partizanu niko nije poklonio prvo mesto

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda

Spajić gospodski: Partizanu niko nije poklonio prvo mesto

Podeli vest

Neumesne su priče da je Partizanu nešto poklonjeno ili da smo mi vanzemaljci, poručio je fudbaler Crvenen zvezde Uroš Spajić.

Uzimajući u obzir retoriku koju smo slušali prethodnih dana, meseci, pa i godina, ove Uroševe reči na prvu loptu deluju kao da ga je neko oteo, prislonio mu pištolj na čelo i naredio mu šta da kaže. Ali ne. On je samo lepo vaspitan, ni pred kim ne spušta glavu, ali nema ni potrebu da praznim rečima ponižava rivala. Primer iz kojeg bi mnogi mogli nešto da nauče. 

Prema njegovim rečima, Partizan je trenutno zasluženo prvi, ali Crvena zvezda hoće svaku pobedu do kraja kako bi u maju slavila titulu. 

Foto: Starsportphoto©

Spajić i Saldanja u duelu

- Neumesno bi bilo da se bilo šta drugačije komentariše. Naravno da crno-beli imaju kvalitet i to potvrđuju iz utakmice u utakmicu. Pobeđuju, prvi su na tabeli, pobedili su i nas u derbiju. Niko im nije poklonio prvo mesto. Na nama je da pobedimo sve naredne utakmice da bismo bili prvi. Očekuje nas uzbudljiva trka, oni naravno imaju istu želju. Neumesno je da se priča da smo mi „vanzemaljci”, a da oni "imaju sreće“ - poručio je Spajić za "Sportski žurnal". 

U jesenjoj polusezoni tim je vodio Barak Bahar, koji je u decembru dobio otkaz, a na njegovo mesto stigao je Vladan Milojević. Sa popularnim Milojem u svlačionicu je, posledično, stigao i red. 

- Bahar se, jednostavno, nije uklopio. Rad sa Milojevićem daje rezultate od starta. Vratili smo dobru atmosferu u svlačionicu i u ekipu. Konačno izgledamo kao tim, a to se odražava na rezultate. S obzirom na to da imamo težak raspored utisci su odlični. Ostvarili smo maksimalan učinak, nemamo pravo na kiks, imajući u vidu da smo drugi. Pripremamo utakmicu po utakmicu, a prethodne tri su već arhivirane. Više ne razmišljamo o njima, kada god se pobeđuje - jasan je iskusni štoper. 

Foto: crvenazvezdafk.com

Uroš Spajić

On se osvrnuo i na utakmicu sa TSC-om, koja će biti odigrana sutra od 16.00 časova u Bačkoj Topoli. 

- TSC je ekipa koja je dosta napredovala. U kontinuitetu igra veoma dobro, ima specifičan sistem igre. Očekuje nas jako teška utakmica. Kao i uvek idemo na pobedu i pružićemo maksimum kako bismo do nje stigli. U ovom trenutku ne razmišljamo o derbiju, s obzirom na činjenicu da svakog vikenda igramo utakmice i imamo dovoljno vremena za pripremu sledećeg meča. Trenutno je TSC u fokusu, idemo korak po korak - zaključio je Spajić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija