• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Jelena Nedeljković

05.03.2024

09:58

Dobre vesti za Zvezdu: Dragović i Spajić će igrati derbi

Starsportphoto

Crvena zvezda

Dobre vesti za Zvezdu: Dragović i Spajić će igrati derbi

Podeli vest

Štoperi Aleksandar Dragović i Uroš Spajić biće spremni za "večiti derbi", saznaje Informer. Jedini igrač na kojeg trener Vladan Milojević neće moći da računa je Vladimir Lučić.

Kada je završena prvenstvena utakmica u Bačkoj Topoli protiv TSC-a, imali su u Zvezdi mnogo razloga za brigu, uprkos ubedljivoj pobedi (3:1). Teren su zbog povreda ranije morali da napuste štoperi Aleksandar Dragović i Uroš Spajić, kao i ofanzivni vezista Vladimir Lučić. 

Foto: Starsportphoto

Aleksandar Dragović

Nijedan trener ne voli kada mu se igrač povredi, a posebno je to otežavajuća okolnost sedam dana pred "večiti derbi", najvažniju utakmicu u polusezoni i meč koji bi mogao da odluči šampiona. Dule sa TSC-om bio je u subotu. U nedelju je ekipa odradila trening oporavka, bez pomenutih igrača, a juče im je bio slobodan dan. Ujedno, Dragović je bio na magnetnoj rezonanci i vesti su ohrabrujuće za srpskog šampiona. Trebalo bi obojica d istrče na teren u subotu 9. marta.

- Može se reći da su dobre vesti, mada sa povredama se nikad ne zna. Ima jošp pet dana do derbija, kako sada stvari stoje, nadamo se da će Dragović igrati. Ima problem sa mišićem, a mi činimo sve da ga osposobimo za utakmicu. Svi verujemo da će biti spreman za subotu - objasnio je naš izvor.

Nešto drugačiju povredu doživeo je Uroš Spajić. On ima problem sa skočnim zglobom. I z njega su u Zvezdi uvereni da će biti spreman do duela sa Partizanom. Jedini na koga Milojević neće moći da računa je Vladimir Lučić.

Foto: Starsportphoto

Uroš Spajić

- Spajić bi takođe trebalo da bude spreman. Radi se sa najboljim doktorima kako bi igrača što pre vratili. Zjedno sa Dragovićem, on će biti stup odbrane ispred Glazera. Jedino Lučić neće moći da igra - objasnio je izvor sa "Marakane". 

Zbog pravila o bonus iograču, jasno je da će neko od mlađih morati na teren, a da strateg crveno-belih pritom ne žrtvuje nijednog od ključnih igrača koji su mu potrebni. Najbezbolnije rešenje je da bonus igrač bude vezista Marko Stamenić. On će zajedno sa Srđanom Mijailovićem ordinirati ispred zadnje linije i čuvati sredinu terena.

- Uz Dragovića i Spajića, u zadnjoj liniji igraće Milan Rodić levo. Dakle, bez klasičnog desnog beka. Ukoliko neko od dvojice štopera ipak ne bi mogao da igra, zameniće ga Naser Điga. Na sredini će biti Stamenić, Mijailović, Hvang i Kanga. Ispred njih će igrati Bukari i Ivanić, dok će napadač biti Šerif Ndijaje - zaključio je naš izvor. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija