• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B.O.

22.03.2024

07:00

Milojević testira Zvezdine "bisere" protiv Zenita! Četvorica omladinaca dobila poziv trenera!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Milojević testira Zvezdine "bisere" protiv Zenita! Četvorica omladinaca dobila poziv trenera!

Podeli vest

Aleksa Cvetković, Injeka Ogbu, Marko Ćurić i Boris Matić pojačavaju konkurenciju u crveno-belom taboru pred duel sa ruskim šampionom.

Nakon mini-ciklusa na startu prolećnog dela sezone Crvena zvezda upsela je da se vrati na prvo mesto u Superligi Srbije. Zbog toga, Vladan Milojević rešio je svoje izabranike da nagradi sa nekoliko dana odmora tokom reprezentativne pauze, ali crveno-beli neće imati mnogo vremena za predah. 

Okupio je Milojević prvotimce u trening centru Crvene zvezde kako bi reprezentativni blok iskoristio za pripreme pred završnicu sezone. Žele na "Marakani" duplu krunu, a u sklopu priprema za naredne izazove crveno-beli će u subotu odigrati prijateljski meč protiv Zenita u Beogradu. 

Neće Milojević na raspolaganju imati najjače adute budući da su brojni fudbaleri Zvezde okupirani reprezentatinim obavezama. Zbog toga će strate crveno-belih imati šansu da promeša karte, ali i ukaže šansu biserima srpskog šampiona koji bi u budućnosti mogli da dobiju ozbiljniju šansu na "Marakani". 

Za meč protiv Zenita na raspolaganju Vladanu Milojeviću biće omladinac Aleksa Cvetković kao i trio Grafičara - Injeka Ogbu, Marko Ćurić i Boris Matić. 

Foto: Starsportphoto©

 

Najviše problema Milojević ima u sastavljanju poslednje linije budući da su van stroja Miloš Degenek, Aleksandar Dragović, Nemanja Milunović i Kosta Nedeljković. Reprezentativne obaveze imaju Naser Điga i Veljko Milosavljević, dok je u nacionalnom timu Srbije Srđan Mijailović. Dakle, od klasičnih defanzivaca na raspolaganju je samo Uroš Spajić. 

Zbog toga se očekuje da Ogbu dobije najviše prostora protiv Zenita. Nigerijac je rođen 2004. godine i bio je omladinac Crvene zvezde pre nego što je prosleđen ja pozajmicu u Gravičar. Isto kao i Boris Matić. 

Sa druge strane, Marko Ćurić i Aleksa Cvetković igraju u veznom redu budući da protiv Zenita neće biti Marka Stamenića i Hvang In Beoma, dok status Gelora Kange nije poznat budući da je iskusni vezista izbačen iz reprezentacije Gabona. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Stiže opasno nevreme! RHMZ izdao najnovije upozorenje!
Društvo

Stiže opasno nevreme! RHMZ izdao najnovije upozorenje!

U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno, toplo i nestabilno, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom i to uglavnom u drugom delu dana a najviša dnevna temperatura biće od 20 do 25 stepeni, saopštio je danas Republički hidrometeorološki zavod.

01.05.2024

12:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15