• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B.O.

24.03.2024

17:08

Milojević dobio neočekivano pojačanje! Konkurencija na "Marakani" značajno pooštrena

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Milojević dobio neočekivano pojačanje! Konkurencija na "Marakani" značajno pooštrena

Podeli vest

Golman Crvene zvezde, Ivan Guteša (21), izjavio da je fenomenalan osećaj debitovati za crveno-bele na prijateljskom meču protiv Zenita.

Crvena zvezda je sinoć na svom terenu pobedila Zenit rezultatom 1:0. Guteša je na ovom meču debitovao za crveno-bele, a utakmici je prisustvovao 42.771 navijač. Talentovani golman uspeo je da sačuva svoju mrežu i ostavi izuzetan utisak zbog čega pristalice srpskog šampiona očekuju Gutešu uskoro i u prvom timu. 

- Fenomenalan je osećaj, iako je prijateljska utakmica, bilo je preko 40.000 ljudi, i zaista prelep ambijent. Svako ko zamišlja debi za Zvezdu, mislim da u glavi pravi takav scenario. Drago mi je da smo sve to krunisali i pobedom, tako da ću ovo pamtiti do kraja života. Srećan sam i što nismo primili gol i to je zaista zasluga čitave ekipe. Davali su mi vetar u leđa, baš sam osećao podršku sve vreme - rekao je Guteša za zvanični sajt kluba.

Guteša je rođen 2002. godine u Vršcu. On je rekao da je treme bilo dok nije počelo zagrevanje i dodao da će mu iskustvo sa utakmice biti izuzetno značajno pred nastavak sezone.

- Više je to bilo neko pozitivno iščekivanje da utakmica počne, nego klasična trema, ali je i to nestalo čim smo izašli na zagrevanje. Jednostavno, fokus se prebacio na teren. Svakako da će čitav ovaj ambijent mnogo da mi znači za nastavak sezone. Mislim da je puna Marakana vrhunac fudbala. Sve to je dodatno iskustvo za ono što me čeka sa Grafičarom - naveo je Guteša.

Foto: Starsportphoto©

 

On je podsetio da je u Zvezdu došao 2017. godine.

- U Zvezdu, koju volim od malih nogu i koja je porodično nasleđe, sam došao 2017. godine i prva utakmica tada je bio Krasnodar na "Marakani". Sećam se da sam je gledao i neverovatno mi je da me sada trenira Vladan Milojević, koji je i tada bio na klupi i doneo mnogo uspeha našem klubu - poručio je Guteša.

Mladi čuvar mreže je istakao da ima još mnogo snova sa crveno-belima.

- Svestan sam da je led probijen, tako da treba samo da nastavim da radim i da se trudim. Imam još mnogo snova sa Zvezdom, ali upravo kroz posvećenost oni mogu da se ispune - zaključio je Guteša.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija