• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B.O.

24.03.2024

21:07

Najveći idol mi je Marin, imao sam dres sa njegovim imenom! Nova zvezda nemačkog fudbala obožava Zvezdinog direktora

Peđa Milosavljević

Crvena zvezda

Najveći idol mi je Marin, imao sam dres sa njegovim imenom! Nova zvezda nemačkog fudbala obožava Zvezdinog direktora

Podeli vest

Florijan Virc dan nakon prvenca u dresu Nemačke otkrio ko mu je bio fudbalski uzor na startu karijere.

Već četiri godine prošlo je od kako je Peter Bos ukazao poverenje golobradom Florijanu Vircu protiv Verder Bremena. Ispostavilo se to kao genijalan potez budući da ove sezone, još uvek mladi Nemac, predvodi Bajer Leverkuzen ka prvoj šampionskoj tituli u istoriji kluba. 

U međuvremenu postao je Florijan Virc standardan reprezentativac Nemačke, a juče je protiv Francuske postigao i prvi gol u dresu nacionalnog tima. Jedan je od najskupljih fudbalera sveta zbog čega privlači ogromnu pažnju medija. 

Dan nakon gola Francuzima Florijan Virc obratio se novinarima i odgovarao na razna pitanja. Između ostalog - nemački fudbaler otkrio je da mu je fudbalski uzor od malena Marko Marin! 

- Moj veliki idol je bio Marko Marin. Imao sam dres Verdera sa njegovim imenom na leđima - rekao je Florijan Virc. 

Foto: EPAIMAGES

 

Marin je dres Verdera nosio od 2009. do 2012. godine nakon čega se preselio u Premijer ligu. BIvši nemački reprezentativac kasnije je nastupao za Čelsi, Sevilju, Fiorentinu, Anderleht, Trabzonspor, Olimpijakos, Al Ahli, Al Raed, Ferencvaroš i Crvenu zvezdu. 

Nakon uspešne fudbalske karijere Marin je postao tehnički direktor Crvene zvezde. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija