• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

25.03.2024

21:29

Srušio Zenit pa poručio: Vidim loptu u mreži i čujem huk navijača...

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Srušio Zenit pa poručio: Vidim loptu u mreži i čujem huk navijača...

Podeli vest

Ne znam kako da opišem osećaj koji je prošao kroz mene kada sam postigao pogodak, čuo sam huk navijača a svi saigrači su se zatrčali ka meni, izjavio je fudbaler Crvene zvezde Nikola Knežević.

Crveno-beli su u subotu savladali Zenit u okviru prijateljske utakmice i to zahvaljujući 21-godišnjem Kneževiču koji je mrežu rivala zatresao u 82. minutu utakmice.

Ne skriva mladi vezista da je ispunio svoj dečački san, da zaigra pred punim tribinama stadiona "Rajko Mitić".

Prvi put sam doživeo da igram na punoj Marakani i ovo je definitivno najbolja atmosfera koju sam doživeo. Još od kad sam počeo da treniram fudbal, želeo sam da zaigram u Zvezdinom dresu pre punim tribinama, tako da mi se san ostvario. Ne znam kako da opišem osećaj koji je prošao kroz mene kada sam postigao pogodak. Bila je to neverovatna sreća... Čuo sam huk navijača, svi saigrači su se zatrčali ka meni. Ne znam, mislim da je to najlepši osećaj koji sam u dosadašnjoj karijeri imao priliku da doživim - izjavio je Knežević za sajt Crvene zvezde. 

 

 

Srpski fudbaler ima dvojnu registraciju, pa osim u Ljutice Bogdana, Nikola trenira i u OFK Beogradu na Karaburmi.

-  Mnogo mi znače te utakmice u OFK Beogradu zbog samopouzdanja i kontinuiteta igara. Nije isto kada vam fali takmičarske svežine i kada svakog vikenda igrate utakmice. Nastaviću da vredno radim i treniram, te da svaku ukazanu šansu iskoristim na najbolji mogući način. Lično se osećam spremno, i radujem se svakom pozivu šefa Milojevića - podvukao je Knežević.

Crveno-beli se nakon reprezentativne pauze vraćaju u stroj, a pred njima teži zadatak da sačuvaju prvo mesto na tabeli Superlige Srbije. Izabranici Vladana Milojevića trenutno drže lidersku poziciju sa 65 bodova, odnosno četiri više od drugoplasiranog Partizana. 

 

Пласман обезедио Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija