• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B.O.

28.03.2024

22:06

Hanga jasan pred Madrid: Želimo pobedu, da nije tako ne bi bili profesionalci...

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Hanga jasan pred Madrid: Želimo pobedu, da nije tako ne bi bili profesionalci...

Podeli vest

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izjavio je danas da očekuje težak meč protiv Reala i istakao da će igrači "crveno-belih" dati maksimum na utakmici u Madridu.

Košarkaši Crvene zvezde gostovaće sutra od 20.30 časova ekipi Reala u 32. kolu Evrolige. Real je prvi na tabeli Evrolige sa 25 pobeda i šest poraza.

- Igramo protiv tima koji je prvak Evrolige i koji ima sjajan tim. Znamo da igramo protiv najboljeg tima u takmičenju i shodno tome očekujemo težak meč. Znamo šta nas očekuje, ali ne želimo da se predamo, već da se borimo za svaku loptu i damo svoj maksimum. Naravno da želimo da pobedimo, da je drugačije ne bismo bili profesionalci - rekao je Hanga na konferenciji za medije u Beogradu.

On je igrao za Real od 2021. do 2023. godine.

- U Realu sam proveo dve prelepe godine, mnogo lepih uspomena, mnogo trofeja i sigurno će biti emotivno za mene. Ovo je prvi put da ću igrati protiv njih, ali na kraju krajeva mi smo, ponavljam, profesionalci i daću sve od sebe - istakao je Hanga.

Crvena zvezda se nalazi na 16. mestu na tabeli Evrolige sa 11 pobeda i 20 poraza.

- Sigurno nas čeka jedna teška i zahtevna utakmica, jedno od težih gostovanja ove sezone. Ekipa koja je obezbedila prvo mesto, sigurno da neće da bude lako. Što se nas tiče više nismo u trci za prvih deset, nemamo više tih ambicija u rezultatskom smislu, ali sigurno je da ćemo u Madrid otići rasterećeno. Nadam se da ćemo tako i odigrati i da ćemo pružiti što bolju partiju - rekao je košarkaš Crvene zvezde Dalibor Ilić.

Foto: Starsportphoto

 

On je istakao da svi igrači Zvezde moraju da daju maksimum u Madridu.

- Moramo timski da odigramo, svako od nas da da maksimum. Trebalo bi da zaustavimo njihovu igru u tranziciji i taj brz protok lopte da uvedemo što više u igru pet na pet i naravno da ispoštujemo sve zadatke kako bi ih zaustavili - dodao je Ilić.

Do kraja regularnog dela sezone Evrolige biće odigrana još tri kola.

- Igramo protiv jako kvalitetnih protivnika. Evroliga je sama po sebi kvalitetna, ta poslednja tri kola nam donose mečeve sa timovima iz samog vrha tako da možemo da iskoristimo kao uvertiru za nastavak sezone, a to je plej-of ABA lige. Sigurno je da će nam takve utakmice dosta značiti - zaključio je Ilić.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija